Werken bij Fancom

Jij bent een hoogvlieger en je bent goed in het werk dat je graag doet. Durf je daar voor uit te komen? Kom dan bij ons werken!

Bekijk onze openstaande vacatures of stuur je open sollicitatie op

Werken in een boeiende branche

Fancom is marktleider op het gebied van stalautomatisering. Met onze inbreng laten wij de varkenshouderij, pluimveehouderij én champignonteelt optimaal renderen. Onze missie is om de wereld duidelijk te maken dat technologie het nu al mogelijk maakt om duurzaam en diervriendelijk vlees te produceren op grote schaal. Een uitdagende belofte in een boeiende en innovatieve branche die nooit stil staat.

Werken bij Fancom - Service

Werken aan een hightech product

Onze oplossingen zijn hightech stalsystemen, ontwikkeld met state-of-the-art ontwikkeltools en geproduceerd in een moderne productieomgeving. Met een scherp oog voor de toekomst investeren wij continu in de kennis van onze medewerkers. Dat doen we niet alleen om trendsetter te zijn, maar boven al om onze mensen een uitdagende werk- en leeromgeving te bieden.

Werken in een gedreven organisatie

Succes is geen toeval. Succes dwing je af. Bij Fancom doen we dat met kundige medewerkers en een wereldwijde blik. Als wereldspeler vindt 80% van onze activiteiten in het buitenland plaats. Onze bedrijfscultuur is informeel en transparant. Innovatie is onze tweede natuur, alleen zo kunnen wij op de ontwikkelingen vooruitlopen. Want wij vinden het belangrijk om nu onze verantwoordelijkheid te nemen voor de toekomst van onze sector. Forward thinking noemen we dat.

Werken bij Fancom - Team
Werken bij Fancom - Panelenbouw

Start jouw carrière bij ons

Met de groeiende wereldbevolking en een veeleisende consument die steeds kritischer wordt over de herkomst van zijn voedsel, staat onze branche voor grote uitdagingen. Maak die uitdaging ook jouw uitdaging!

Vacatures

Director Innovation

Director Innovation

Bekijk pagina  

Project Manager Innovation

Project Manager Innovation

Bekijk pagina  

Open sollicitatie