Werken bij Fancom

Durf een hoogvlieger te zijn

Lees meer

Jij bent een hoogvlieger en je bent goed in het werk dat je graag doet. Durf je daar voor uit te komen? Kom dan bij ons werken!

Bekijk onze openstaande vacatures of stuur je open sollicitatie op

Werken in een boeiende branche

Fancom is marktleider op het gebied van stalautomatisering. Met onze inbreng laten wij de varkenshouderij, pluimveehouderij én champignonteelt optimaal renderen. Onze missie is om de wereld duidelijk te maken dat technologie het nu al mogelijk maakt om duurzaam en diervriendelijk vlees te produceren op grote schaal. Een uitdagende belofte in een boeiende en innovatieve branche die nooit stil staat.

werken-bij-fancom-03.jpeg

Werken aan een hightech product

Onze oplossingen zijn hightech stalsystemen, ontwikkeld met state-of-the-art ontwikkeltools en geproduceerd in een moderne productieomgeving. Met een scherp oog voor de toekomst investeren wij continu in de kennis van onze medewerkers. Dat doen we niet alleen om trendsetter te zijn, maar boven al om onze mensen een uitdagende werk- en leeromgeving te bieden.

Werken in een gedreven organisatie

Succes is geen toeval. Succes dwing je af. Bij Fancom doen we dat met kundige medewerkers en een wereldwijde blik. Als wereldspeler vindt 80% van onze activiteiten in het buitenland plaats. Onze bedrijfscultuur is informeel en transparant. Innovatie is onze tweede natuur, alleen zo kunnen wij op de ontwikkelingen vooruitlopen. Want wij vinden het belangrijk om nu onze verantwoordelijkheid te nemen voor de toekomst van onze sector. Forward thinking noemen we dat.

werken-bij-fancom-01.png
werken-bij-fancom-05.png

Start jouw carrière bij ons

Met de groeiende wereldbevolking en een veeleisende consument die steeds kritischer wordt over de herkomst van zijn voedsel, staat onze branche voor grote uitdagingen. Maak die uitdaging ook jouw uitdaging!

Leer je nieuwe collega’s alvast kennen

Nu al benieuwd naar je mogelijk nieuwe collega’s? Dat kunnen we ons goed voorstellen want hopelijk ga je straks met hen onze opdrachtgevers (en jezelf) nog blijer maken. Natuurlijk kunnen we ons niet allemaal nu aan je voorstellen maar een aantal wil je best alvast vertellen hoe hun werkdag eruit ziet en waar hun passie vandaan komt.

Klik hier en lees hun verhalen

Onze mensen

Vacatures

(Startend) Area Sales Manager

(Startend) Area Sales Manager

Lees meer
Sales Support Officer

Sales Support Officer

Lees meer
Product Owner

Product Owner

Lees meer
Technical Service Engineer Data & Digital

Technical Service Engineer Data & Digital

Lees meer
Internship - Proof of concept: migrate mushroom growers data analyses software to cloud service (SaaS)

Internship - Proof of concept: migrate mushroom growers data analyses software to cloud service (SaaS)

Lees meer

Open sollicitatie

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.