Fancom denkt vooruit. 

Waar u nu al winst kunt behalen met iFarming, het huidige smart farming concept , zijn wij ondertussen met de uitdagingen van morgen bezig. Met vooruitgang en vernieuwing. Om te kunnen anticiperen op strengere wetten en steeds hardere consumenteisen, staat Fancom met twee benen in de politieke en maatschappelijke realiteit.


We weten wat er speelt

Sociaal belang-groeperingen en milieubewuste consumenten beïnvloeden de publieke opinie in stijgende mate. Hun eisenpakket groeit. Terecht vinden wij. Daarom neemt Fancom hun zorgen serieus.

We zijn in dialoog met overheden

Daarnaast treden wij in overleg met overheden en beleidsmakers. Enerzijds om tijdig van toekomstige ontwikkelingen in wet- en regelgeving op de hoogte te blijven. En anderzijds om beleidsmakers van kennis, mogelijkheden en advies te voorzien.


We reageren adequaat op veranderingen

Zo zijn onze toekomstige technische innovaties altijd in lijn met veranderende normen. En blijven uw bedrijfsinvesteringen dus verantwoord en veilig. Transparantie in plaats van verrassingen.

We stellen uw investering veilig

Geen onbelangrijk argument wanneer u als ondernemer een beroep wilt doen op uw bank als kapitaalverstrekker. 
Investeringen worden immers verstrekt op basis van kennis, feiten en vertrouwen. Daarom is onze kennis op dit gebied ook voor u en uw kapitaalverstrekker van groot belang.


We vergroten onze kennis en scouten nieuw talent

U vindt Fancom ook bij onderzoeksinstituten en op universiteiten. Om bijvoorbeeld onze kennis op het gebied van State-Of-The-Art-technologie, of erfelijkheidsleer, op een nog hoger plan te brengen. Nieuwe vindingen worden - waar mogelijk - meteen geïmplementeerd. Fancom herkent vers talent ‘in het veld’ en investeert daarin. We registreren nieuwe start-ups van jonge ingenieurs en ondersteunen die. Of integreren die in onze organisatie. 

We luisteren naar u, de ondernemer in de praktijk

Uiteraard zijn we ook bij u in de stal. Om van u te leren waar het in de praktijk van alle dag nog beter kan. Hoe we uw werk verder kunnen verlichten en uw productie nog verder kunnen verbeteren. Bekijk hier diverse projecten en testimonials.
Uw vragen belanden niet in een la, maar op onze tekentafel.