Smart farming is een door Fancom ontwikkeld revolutionair smart farming systeem. Dit slimme systeem houdt uw bedrijf en uw veestapel in topconditie.

Wat is smart farming precies?

Smart farming is een slim stalsysteem dat allesomvattend is. U ontvangt continu automatisch data over de klimaatregeling in de stallen en uw voer automatisering. Daarnaast zorgen onze slimme stalsystemen ervoor dat het gedrag van uw dieren continu gemonitord wordt. Zo heeft u op ieder moment van de dag overzicht over het gedrag van uw dieren. Onze smart farming oplossingen brengen dit voor u in kaart én zorgen voor analyses.

Fancom is marktleider als het gaat om het verbeteren van stalprocessen voor varkens- en pluimveehouders. Onze slimme klimaat-, voer- en biometrische systemen, sensoren en computers verbeteren uw bedrijfsresultaten.

De voordelen van smart farming

Met smart farming heeft u vele voordelen. U heeft dagelijks een goed overzicht door makkelijk te lezen data overzichten die u ontvangt.

Dankzij deze data:

 • verbetert u de gezondheid van uw dieren
 • verlaagt u uitval
 • is er minder verspilling
 • vergroot u uw opbrengst.

Daarnaast zijn er nog meer voordelen die smart farming technologies u biedt:

 • met minder mensen, sneller en efficiënter meer werk verwezenlijken
 • uw productie makkelijker besturen
 • schaalvergroting als optie overwegen
 • een veiliger, gezonder en maatschappelijk aanvaardbaar product leveren.

Wij garanderen dat u met iFarming meer winst gaat maken. 

Smart farming

Voor wie is smart farming interessant?

Ifarming van Fancom is het meest geavanceerde stalsysteem / smartfarm-systeem op de markt vandaag. Het is ontworpen voor, én in combinatie met:

 • varkenshouders
 • houders van leghennen
 • telers van vleeskuikens
 • telers van champignons

Als u tot deze groep behoort dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden die smart farming u te bieden heeft. We hebben meer dan 200 distributeurs, agentschappen en partners over de hele wereld. Op deze manier kunnen we  varkenshouders, houders van leghennen, telers van vleeskuikens en telers van champignons over de hele wereld helpen om hun opbrengsten te verhogen.

Bekijk enkele projecten.

Smart farming: Een goede investering

Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden op het gebied van smart farming. Maar Fancom is  ondertussen ook al bezig met de uitdagingen van morgen. Zo kunnen we anticiperen op strengere wetten en hardere consumenteneisen. Fancom staat met twee benen in de politieke en maatschappelijke realiteit.

We stellen uw investering veilig

Geen onbelangrijk argument wanneer u als ondernemer een beroep wilt doen op uw bank als kapitaal verstrekker. 
Investeringen worden verstrekt op basis van kennis, feiten en vertrouwen. Daarom is onze kennis op het gebied van smart farming voor u en uw kapitaal verstrekker van groot belang.

Wilt u meer weten over smart farming en ons iFarming systeem?

Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen spoedig contact met u op.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!