Over Fancom

Superieure stalomstandigheden

Lees meer

Alles wat we bij Fancom doen en bedenken staat in het teken van het realiseren van superieure stalomstandigheden voor varkens- en pluimveehouders. Én voor champignonbedrijven. Dat begint uiteraard in de stal zelf. Daarom geloven we in totale stalautomatisering. Met slimme staltechnologieën die vanuit één centrale plek alle stalprocessen aansturen. Ventilatie en verwarming, voer- en waterdistributie, verlichting, dierweging en eiertelling worden perfect geregeld en gemonitord.

Vraag een adviesgesprek aan

Smartphone+Lumina interface.png

Fancom One 

Steeds meer bieden we de boer met onze systemen totale controle over de verschillende processen in zijn stallen. Bedrijven worden groter, technologieën complexer en de klant stelt steeds hogere eisen. Daarbij willen we een passende oplossingen voor iedereen. Een oplossing waarbij regelaar en randapparatuur perfect op elkaar afgestemd zijn en op een slimme manier met elkaar communiceren. De verschillende processen zoals klimaatregeling, voer- en waterdistributie, dierweging en eiertelling moeten naadloos op elkaar afgestemd zijn. Hoe geavanceerd de systemen ook zijn, het moet voor iedereen eenvoudig toe te passen zijn. En alles is schaalbaar zodat we voor iedere stal, waar ook ter wereld een passende oplossing kunnen bieden. Nooit te veel en nooit te weinig. Altijd afgestemd op de behoefte van die specifieke boer. Deze nieuwe aanpak noemen we Fancom One; vanuit 1 centraal punt totale controle over de hele stal.

Lees meer over Fancom One

Fancom_Lumina_00000.png

Grip op dierenwelzijn en resultaten

Totale stalautomatisering kent wat ons betreft geen grenzen. Wat onze klanten willen weten, kunnen wij automatiseren en meten. En hoe meer zij weten, hoe meer grip er is op dierenwelzijn, op resultaten en daarmee op een gezonde en toekomstbestendige bedrijfsvoering. Waar we samen met onze klanten voor willen zorgen, is dat wat er binnen hun stallen gebeurt, daarbuiten impact maakt. 

Steeds slimmere systemen

De drijver voor het creëren van impact is een manier van denken en werken die we bij Fancom Forward Thinking noemen. We zijn veeleisend naar onszelf en onze omgeving vanuit de overtuiging dat het altijd beter kan. En moet. Binnen de stal zorgen onze geautomatiseerde processen voor grip. Buiten de stal vraagt het om diepgaand begrip van de uitdagingen waarvoor onze klanten staan. Zij ondernemen in een spanningsveld van natuur, technologie, data, politiek en maatschappelijk sentiment. Binnen die dynamiek dagen we onszelf uit om steeds slimmere systemen te ontwikkelen. Daarin lopen we voorop. Gisteren bedachten we oplossingen voor de uitdagingen van vandaag. Vandaag bedenken we de oplossingen voor morgen. Zo zijn we altijd een stap vooruit. En dat is precies wat we onder Forward Thinking verstaan.

Samenwerking

Deze vooruitstrevende aanpak is typisch Fancom, omdat wij helemaal thuis zijn op het boerenbedrijf. Wij hebben kennis van techniek en kennis van de processen in de stal en in champignonbedrijven. Die elementen kunnen wij feilloos op elkaar afstemmen en daar zijn wij uniek in. Die kennis komt voort uit bijna 45 jaar ervaring en onze samenwerking met veel betrouwbare partners, waarmee wij onze producten samen ontwikkelen.

samenwerking.jpeg
Onze mensen

De mensen achter Fancom

Fancom heeft intelligente automatiseringsoplossingen maar de ware kracht van Fancom zit ‘m in de mensen. Onze mensen die de producten en diensten ontwikkelen en produceren, de mensen die erover adviseren of op lokatie zorgen dat alles vlekkeloos werkt en de mensen die zorgen dat de operatie soepel verloopt zodat we onze beloftes kunnen waarmaken. Deze mensen zijn ons gezicht naar de markt, zij zijn Fancom en zij maken elke dag weer het verschil. Wij doen dat op onze eigen wijze, met een groep betrokken en bevlogen vakmensen.

Lees meer

Voor wie is het interessant?

Fancom One is de meest geavanceerde stalsysteem oplossing op de markt. Het is ontworpen voor, én in combinatie met:

Legkippen

Geoptimaliseerd voor Legkippen

Meer informatie
Vleeskuikens

Geoptimaliseerd voor Vleeskuikens

Meer informatie
Varkens

Geoptimaliseerd voor Varkens

Meer informatie
Champignons

Geoptimaliseerd voor Champignons

Meer informatie

Totale stalautomatisering ook inzetten in uw bedrijf?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.