Fancom’s Intellitek elektronisch zeugenvoerstation stimuleert het natuurlijk gedrag van de zeug en biedt uitstekende mogelijkheden voor praktisch zeugenmanagement. Door uw veedieren individueel te voeren naar behoefte houdt u de voerkosten in de hand en blijven uw dieren in topconditie.


De voordelen van een zeugenvoerstation

Groepshuisvesting biedt uw zeugen een veilige en comfortabele leefomgeving. U bent flexibel in de stalindeling en u heeft minder ruimte nodig. Bovendien zijn de investeringskosten lager. Door toepassing van voerstations creëert u een afgeschermde eetruimte en doseert u automatisch de juiste portie voer voor iedere zeug. De individuele dierherkenning biedt uitstekende mogelijkheden voor praktisch zeugenmanagement 

Topconditie van uw zeugen dankzij Intellitek zeugenvoerstation

In het zeugenvoerstation ontvangt iedere zeug de juiste portie voer, afgestemd op haar conditie. U kunt met Fancom’s Intellitek zeugenvoerstation tot 3 voersoorten voeren volgens maximaal 12 verschillende voercurven. Ieder voerstation is geschikt voor 60-70 zeugen. De status van uw zeugen is heel goed controleerbaar. In één oogopslag ziet u met ons zeugenvoersysteem de hoeveelheid die uw zeugen gegeten hebben en of er nog restvoer is. Als het nodig is stelt u ter plekke de voercurve gemakkelijk bij. 


Stressvrij trainingssysteem 

Het trainingsprogramma van het Intellitek zeugenvoerstation leert gelten op stressvrije manier in een paar dagen gebruik te maken van het zeugenvoerstation.

intellitek-left.jpg

Intellitek zeugenvoersysteem is geschikt voor:

Bekijk ook eens:

Productinformatie zeugenvoersysteem:

Intellitek - Voerstation voor zeugen