Infinia informatiemanagement

Met Infinia staat u 24 uur per dag in verbinding met uw stallen, ook als u onderweg bent. Het communicatieproces is ongecompliceerd: alle informatie van de computers en sensoren in de stal wordt automatisch naar een centrale server verzonden en van daaruit overzichtelijk gepresenteerd op uw PC, tablet of smartphone.


Een hele vooruitgang

Het informatiesysteem geeft u de informatie die u nodig hebt om beter managementbeslissingen te kunnen nemen. Netjes gerangschikt, afgestemd op uw manier van werken; per afdeling, per stal of per bedrijf. Dat is een hele vooruitgang in vergelijking tot andere systemen waar u de gegevens handmatig in moet voeren en waar u de informatie van de verschillende processen zelf moet combineren.

Vergelijken en analyseren om het proces te verbeteren

U vergelijkt de actuele informatie uit uw stallen met de kengetallen volgens de norm, met het bedrijfsgemiddelde, het gemiddelde van de groep of met de data uit eerdere productieronden. Zo kunt u uw bedrijf eenvoudig managen volgens een vooropgesteld plan en u stuurt alleen bij als de actuele situatie hiervan afwijkt.

U blijft altijd op de hoogte van de technische resultaten want belangrijke kengetallen zoals voerconversie en EPEF worden continue voor u berekend. Bovendien genereert deze informatie een objectieve beoordeling van het daadwerkelijke welzijn van de dieren in de vorm van een automatische welzijnsmonitor.

Infinia-visual--Farm--74645369.jpg
Arteria app