Met Infinia staat u 24 uur per dag in verbinding met uw stallen, ook als u onderweg bent. Het communicatieproces is ongecompliceerd: alle informatie van de computers en sensoren in de stal wordt automatisch naar een centrale server verzonden en van daaruit overzichtelijk gepresenteerd op uw PC, tablet of smartphone.


Bediening op afstand met uw smartphone

De Infinia remote app toont de belangrijkste en meest actuele gegevens van uw bedrijf op uw smartphone of tablet. Waar u ook bent, u heeft altijd een actueel overzicht van de situatie op uw bedrijf. De informatie wordt gepresenteerd in overzichtelijke grafieken en overzichten, precies zoals u gewend bent van uw regelcomputer. En als u ziet dat de zaken niet helemaal naar wens verlopen, dan kunt u vanuit elke plek in de wereld de instellingen aanpassen om de situatie meteen te verbeteren. Dat spaart tijd en de productie op het bedrijf loopt geen gevaar.

Geschikt voor Lumina computers

De Infinia Remote app kan gratis gedownload worden uit de Apple App Store of de Google Play Store. Om de data uit de computers op een veilige manier te ontsluiten maken we gebruik van de nieuwste versie van FarmManager. Ook de Arteria ‘Infinia Connect’ ondersteunt deze beveiligde verbinding. De app is geschikt voor bediening op afstand van de meeste Lumina regelcomputers van Fancom voor pluimveehouderij, varkenshouderij én champignonteelt

 

Informatiemanagement

Betere managementbeslissingen

Met de FarmManager managementsoftware voor uw PC kunt u gegevens over uw bedrijfsprocessen vanachter uw PC bekijken, besturen en analyseren. En als het nodig is stelt u de regelcomputers op afstand bij om het proces te verbeteren. Het resultaat is een perfect overzicht van uw totale bedrijf, zodat u niets meer aan het toeval over hoeft te laten FarmManager geeft u de informatie die u nodig hebt om beter managementbeslissingen te kunnen nemen. Netjes gerangschikt, afgestemd op uw manier van werken; per afdeling, per stal of per bedrijf. Dat is een hele vooruitgang in vergelijking tot andere systemen waar u de gegevens handmatig in moet voeren en waar u de informatie van de verschillende processen zelf moet combineren.

farmer-at-pc-infinia.jpg

Vergelijken en analyseren om het proces te verbeteren

FarmManager For is een speciale add-on dat op overzichtelijke wijze de belangrijkste prestatie indicatoren van een stal weergeeft en registreert, zoals bijvoorbeeld, voeren wateropname en groeigegevens. De uitgebreide analysemogelijkheden geven u inzicht in het productieproces waarmee u blijvend de effectiviteit van uw productierondes verbetert.

U vergelijkt de actuele informatie uit uw stallen met de kengetallen volgens de norm, met het bedrijfsgemiddelde, het gemiddelde van de groep of met de data uit eerdere productieronden. Zo kunt u uw bedrijf eenvoudig managen volgens een vooropgesteld plan en u stuurt alleen bij als de actuele situatie hiervan afwijkt.

U blijft altijd op de hoogte van de technische resultaten want belangrijke kengetallen zoals voerconversie en EPEF worden voor u berekend. Bovendien genereert deze informatie een objectieve beoordeling van het daadwerkelijke welzijn van de dieren in de vorm van een automatische welzijnsmonitor.

Vraag uw installateur vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!