Vraagt u zich wel eens af wat uw vleeskuikens doen als u niet in de stal bent? Is er een gezonde activiteit en is er een goede verdeling van de vleeskuikens over de stal? Onze EyeNamic gedragsmonitor maakt gebruik van cameratechnieken in de stal. Drie camera’s in de nok van de stal brengen een deel van het grondoppervlak waar de vleeskuikens zich bevinden continu in beeld. De analysesoftware van de EyeNamic gedragsmonitor vertaalt deze beelden in een index voor verdeling en activiteit. Zo heeft u uiterst waardevolle indicaties voor het welzijn van uw vleeskuikens. 


eYeNamic gedragsmonitor: een beter welzijn en betere groei van uw vleeskuikens

Bij een goede distributie heeft u geen last van lokale overbezetting, is er minder uitval en een meer uniforme groei. Bij een levendige activiteit van uw dieren voorkomt u pootproblemen, blijft de voer- en wateropname goed en groeien uw vleeskuikens beter.

eYeNamic-activity.jpg

eYeNamic-distribution.jpg

Vroegtijdig ingrijpen bij uw vleeskuikens

Met Fancom’s EyeNamic gedragsmonitor kunt u het gedrag van een groep vleeskuikens van minuut tot minuut te volgen. De gedragsmonitor brengt afwijkend gedrag direct in beeld. Dankzij de EyeNamic gedragsmonitor kunt u vroegtijdig ingrijpen bij uw vleeskuikens. Hierdoor hebben de vleeskuikens een beter leven en groeien uw vleeskuikens aanzienlijk beter.


De eYeNamic gedragsmonitor is geschikt voor:

Lees ook meer over onze andere smart farming oplossingen.

 

Productinformatie eYeNamic gedragsmonitor:

eYeNamic gedragsmonitor