Fancom eYeGrow is een 3D camerasysteem voor het wegen van vleesvarkens. Met de eYeGrow gewichtsmonitor kunt u de ontwikkeling van een groep vleesvarkens van dag tot dag volgen. Dit geavanceerde varkens weegsysteem zorgt ervoor dat u aan het einde van de ronde niet voor verrassingen komt te staan. Met ons eYeGrow varkens weegsysteem haalt u het beste uit uw varkens met een maximale groeiwinst!


Hoe werkt het eYeGrow varkens weegsysteem

Uniek aan het eYeGrow varkens weegsysteem is de 3D camera boven in het hok die continu opnamen maakt van de varkens. Hiermee berekent de computer heel nauwkeurig het gewicht van de varkens.

Varkens weegsysteem

Ons varkens weegsysteem werkt continu en gebeurt geheel automatisch. De varkens merken niets van het varkens weegsysteem en veroorzaakt zo dus ook geen stress bij uw varkens.


Het 3D eYeGrow varkens camerasysteem helpt u aan betere resultaten

De meetgegevens die we meten met ons 3D eYeGrow varkens camerasysteem worden opgeslagen in de cloud. Belangrijke managementinformatie zoals gemiddeld gewicht, groei per dag, aantal metingen en uniformiteit zijn zo altijd en overal beschikbaar. Zo heeft u met dit varkens weegsysteem continu inzicht in gewicht en de voeropname van uw varkens. Dit biedt u extra inzicht in uw voerstrategie en helpt u het resultaat te verbeteren.


eYeGrow varkens weegsysteem is geschikt voor:

Lees meer over onze andere smart farming oplossingen.

Productinformatie eYeGrow weegsyteem voor varkens:

eYeGrow - Groeimonitor voor vleesvarkens