Zwart is het nieuwe Fancom groen

Zwart is het nieuwe Fancom groen

Een van de belangrijkste drijfveren van Fancom is om bij te dragen aan een duurzamere wereld. We geloven echt dat dit mogelijk is zonder de hoogste kwaliteitseisen voor onze producten en diensten naast ons neer te leggen. Duurzaamheid wordt geassocieerd met groen, maar voor ons is zwart het nieuwe groen. Daarom worden de Fantura luchtinlaatsystemen en onze kokersystemen vanaf nu uitgevoerd in stijlvol zwart. Natuurlijk blijft het herkenbare groene randje bestaan.

Fantura Tunnel inlet_Black.png

Minder chemicaliën

Produceren in een zwarte kleur heeft de volgende voordelen: 

  1. Voor de productie van zwart plastic zijn veel minder chemicaliën nodig dan voor grijs of wit. Daardoor is de ecologische voetafdruk van onze producten veel lager.
  2. Onze zwarte producten blijven zwart, zelfs in de slechtste weersomstandigheden. Verkleuring is geen optie meer wat zorgt voor een duurzame en goed onderhouden uiterlijk. Kleurverschillen zullen nooit meer de reden zijn om het product te vervangen.
  3. Het ziet er gewoon heel goed uit! 

Innov’Space Award

Dus vanaf nu wordt de volledige Fantura productlijn in het zwart geproduceerd. De eerste zendingen met de nieuwe kleur zijn inmiddels door onze klanten ontvangen en de reacties waren zeer positief. En niet alleen onze klanten waarderen de nieuwe look, tijdens SPACE Rennes ontving onze nieuwe Fantura Tunnel-inlaat de Innov'SPACE-prijs, aangezien een jury van onafhankelijke experts de duidelijke innovatie waardeerde.

De nieuwe zwarte Fantura inlaatsystemen zijn natuurlijk ook te zien op onze stand op Eurotier in november van dit jaar. U kunt ons vinden in hal 17, stand D28.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.