Yvon Lintanff, General Manager van Fancom EURL gaat met pensioen

Yvon Lintanff, General Manager van Fancom EURL gaat met pensioen

Na een dienstverband van meer dan 37 jaar gaat Yvon Lintanff, General Manager van Fancom EURL, per 1 juli 2023 genieten van zijn welverdiende pensioen. Yvon is van grote waarde geweest voor de ontwikkeling en groei van onze Franse dochterorganisatie en wij gaan hem vast en zeker missen.

Yvon Lintanff

Yvon startte zijn carrière bij Fancom in Vitré, Bretagne op 23 maart 1985. Fancom France was net opgericht en met slechts 2 medewerkers ging hij enthousiast aan de slag om het marktleiderschap van Fancom uit te breiden naar Frankrijk. De eerste jaren waren vooral gericht op de varkensindustrie, meer dan de helft van de Franse varkensstapel bevindt zich immers in deze meest westelijke regio van Frankrijk. Later werd het productenpakket uitgebreid en werd Fancom EURL ook succesvol in de pluimveesector. Fancom EURL groeide voorspoedig en in 1997 verhuisden de medewerkers naar een volledig nieuw pand, ook in Vitré. Vele stallen in Frankrijk profiteren inmiddels van een hogere productiviteit, beter dierenwelzijn en een verbeterde kwaliteit van het eindproduct dankzij de inzet van onze automatiseringssystemen.

Naast zijn inspanningen voor de Franse markt was Yvon voor Fancom ook actief in het Franstalige deel van Canada en deed hij goede zaken met een aantal grote Oost-Europese integraties. Hij is een ware ambassadeur voor Fancom heeft veel voor ons gereisd om de bekendheid van het Fancom merk ook buiten de Franse landsgrenzen te vergroten. 

Wij danken Yvon voor alle jaren dat hij zich met grote toewijding en betrokkenheid heeft ingezet voor Fancom in Vitré en Panningen en voor alle medewerkers. We wensen hem alle goeds voor de toekomst en veel plezier en ontspanning tijdens zijn pensioen.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.