Vernieuwde Lumina 750 tunnelcomputer klaar voor de toekomst

Vernieuwde Lumina 750 tunnelcomputer klaar voor de toekomst

Met ingang van 17 augustus is er een nieuwe versie beschikbaar van de Lumina 750 tunnelcomputer, die zorgt voor optimale klimaatcondities in de fase II en III processen in tunnelsystemen voor de champignonteelt. In de nieuwe N1.1 versie is het aantal regelingen uitgebreid zodat de Lumina 750 nu de meest complexe luchtbehandelingsinstallaties aan kan sturen en daarmee helemaal aansluit bij de huidige marktsituatie.


Meer bedieningsgemak, ook via smartphone

In de nieuwe Lumina 750 zijn een groot aantal verbeteringen doorgevoerd die de dagelijkse bediening inzichtelijker en eenvoudiger maken. Dat is een groot voordeel voor de medewerkers op het tunnelbedrijf en zorgt voor extra veiligheid in het pasteurisatie- en doorgroeiproces. Ook bediening op afstand via de PC en zelfs met een smartphone of tablet is nu mogelijk. 

Verfijnde regeling

De Lumina 750 regelt automatisch het optimale klimaat tijdens het hele pasteurisatie- en doorgroeiproces, van het vullen van verse compost, het doorgroeien van de compost tot en met het doodstomen. Dat gebeurt door een juiste aansturing en afstemming van de verse lucht, circulatie, koeling, verwarming, bevochtiging en stoom. Al deze regelingen zijn in de nieuwe Lumina 750 verfijnd en verbeterd. De gebruiker kan gemakkelijker invloed uitoefenen op het proces om dit exact af te stemmen op de actuele situatie. Hij krijgt meer inzicht en kan eenvoudiger sturen op betere compostkwaliteit die een perfecte voedingsbodem vormt voor de champignonteelt. 

Meer mogelijkheden

Tunnelbedrijven worden groter en er worden steeds meer metingen verricht per tunnel. Daarom is de nieuwe Lumina 750 uitgebreid met extra regelingen. Daarmee kunnen we een passende oplossing bieden voor ieder pasteurisatie- en doorgroeiproces. Want hoe beter het klimaat in de tunnels, hoe beter de kwaliteit van het substraat. Een goed geregeld composteringsproces verloopt bovendien sneller, zodat gebruikers ook nog eens profiteren van een aantrekkelijke tijdwinst. 

Vernieuwde Lumina 750 tunnelcomputer klaar voor de toekomst

Ook voor bestaande gebruikers

Met een update van hun systeem kunnen ook bestaande gebruikers profiteren van de voordelen van de nieuwe Lumina 750. Vraag uw installateur vandaag nog naar de mogelijkheden voor uw bedrijf!

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.