Veel studenten aan het werk bij Fancom

Veel studenten aan het werk bij Fancom

Het valt bijna niet op, de kantoren zijn leeg bij Fancom en bijna iedereen werkt thuis. Toch zijn er op dit moment diverse studenten voor ons aan het werk. Dat is geen ideale situatie want ook zij werken zoveel mogelijk vanuit thuis. Toch vinden wij het ook nu belangrijk dat deze jonge mensen kennis kunnen maken met het bedrijfsleven. Natuurlijk zijn ook hun onderzoeksresultaten heel waardevol voor ons.


Bart van Esseveldt - Stagiair

Bart van Esseveldt werkt als stagiair op de afdeling Finance. Bart studeert International Finance & Control aan de Fontys in Venlo en zal voor deze stage kennis maken met alle aspecten van finance die wij binnen Fancom beschikbaar hebben. 

Mara Pijnenburg - Stagiair

Mara Pijnenburg studeert Bedrijfsmanagement MKB en loopt stage bij Sales waar zij een onderzoek doet naar de positionering van Fancom in Zuid-Oost Azië. 

Arne Delemarre - Stagiair

Arne Delemarre studeert International Marketing en loopt stage bij HR. Arne doet onderzoek naar de Employer Brand van Fancom en onderzoekt wat een effectieve employer branding-strategie is voor het werven van nieuwe mensen.

Jeroen Steeghs - Stagiair

Jeroen Steeghs studeert Mechatronics en loopt stage op de Mechatronica-afdeling. Hier doet hij onderzoek naar technische verbeterpunten van het FaroTek systeem voor kraamstal voeren.

Wij wensen alle studenten veel succes en (leer)plezier

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.