Uitstekend BessLab rapport voor de Fancom I-Fan 145 & FAN 145 on/off

Uitstekend BessLab rapport voor de Fancom I-Fan 145 & FAN 145 on/off

We zijn erg trots dat ook BessLab bevestigt dat Fancom ventilatoren een van de best presterende en duurzame ventilatoren op de markt zijn. Vorige maand publiceerde BessLab de resultaten van de tests van de I-Fan 145 en de Fan-145 on/off waaruit bleek dat de grote Fancom 57”ventilator zich zowel qua capaciteit als energiezuinigheid kan meten met de beste ventilatoren in de markt.

if145.png

De keuze voor de beste ventilator voor uw situatie is eenvoudig, er is één type motor die u naar behoefte inzet en daarmee past in iedere stalsituatie. Dat is mogelijk omdat deze ventilator zich heel nauwkeurig laat regelen (traploos van 54 tot 610 rpm) zonder daarbij in te leveren op stabiliteit en capaciteit. Zo doet deze ventilator het ook heel goed bij minimum ventilatie.

Ook goed om te weten, naast de uitstekende testrapporten complimenteerde BessLab ons ook met het feit dat de ventilatoren zo eenvoudig te monteren waren. Naast de uitgebreide veiligheidsfuncties van de Fancom ventilatoren.

Het Bio Environmental and Structural System (BESS) laboratorium is een onderzoeks-, producttest- en educatief laboratorium. Het lab levert onbevooroordeelde technische gegevens om te helpen bij de selectie en het ontwerp van stallen en helpt fabrikanten van apparatuur bij het ontwikkelen van betere producten. Agrarische ventilatoren is ook een van de expertisegebieden van BessLab.

Neem voor meer informatie contact op met uw Fancom area sales manager of een van onze dealers.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.