Tijdbesparende watergeefregeling met de Lumina 767

Tijdbesparende watergeefregeling met de Lumina 767

Een geautomatiseerde watergeefregeling spaart tijd en heeft een positieve invloed op de kwaliteit van uw champignons. De Lumina 767 regelt de watergift in één of twee teeltcellen.


Tijdbesparende watergeefregeling met de Lumina 767

Efficiënt waterverbruik

De computer maakt het mogelijk om automatisch op elk uur van de dag (en nacht) de benodigde hoeveelheid water te doseren. De computer bevordert efficiënt waterverbruik door een optimale verdeling van de benodigde waterhoeveelheid over de teeltperiode en een optimale besturing van de beschikbare waterhoeveelheid over de cellen (volgorderegeling). Bovendien verbetert de regelmatige verdeling van de watergift de groeiomstandigheden van de champignons.

Tijdsbesparend

Naast de geprogrammeerde automatische regelingen kan de teler via handbedieningen de installatie naar eigen inzicht overnemen om de watergift nauwkeurig af te stemmen op de actuele situatie. De nieuwe Lumina 767 kenmerkt zich door een eenvoudige touchscreen bediening met slimme regelfuncties en handige overzichten met spuitgangen, spuitpatronen en programma’s. Bediening op afstand met uw smartphone behoort tot de mogelijkheden. Zo neemt de Lumina 767 u werk uit handen zonder dat u de greep op het watergeefproces verliest.

Lees meer over onze

Download meer informatie

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.