Think Green World Tour

Think Green World Tour

Onze missie is om de wereld duidelijk te maken dat technologie het nu al mogelijk maakt om diervriendelijk vlees te produceren op grote schaal. Daarom treft u ons regelmatig aan op beurzen en congressen. Onder het motto ‘Think Green’ laten we zien hoe wij het dier centraal zetten, zoveel mogelijk informatie uit de stal verzamelen en alleen ingrijpen als er iets aan de hand is. Dit doen we met onze intelligente systemen en nieuwe sensortechnieken die op en aan het dier meten zoals camerasystemen en geluidsanalyse.

Met de informatie uit de stallen kunnen we bijdragen aan aspecten als voedselveiligheid, dierwelzijn en duurzaamheid in de keten. Onze data uit het productieproces in de stallen draagt bij aan de transparantie in de totale keten van proteïneproductie.  

Evenementen Think Green World Tour!

Op deze manier ontstaan er voor de consumenten garanties over het dierenwelzijn achter de producten die ze in het winkelschap zien liggen. Wilt u ook zien wat onze rol is in deze toekomstvisie? Bezoek ons dan op een van de evenementen van onze Think Green World Tour!

Lees meer over o.a. 

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.