Technical Services meest gewaardeerde onderdeel van Fancom

Technical Services meest gewaardeerde onderdeel van Fancom

Fancom heeft een wereldwijd netwerk aan dealers. Onlangs heeft een groot deel van onze dealers meegewerkt aan een online onderzoek waarin hen onder andere gevraagd werd onze producten, service, account management en logistiek te beoordelen. Het is goed om te zien dat onze distributeurs in de breedte erg tevreden over onze producten en diensten.

Intellitek online support

Onderscheidend blijven door goed te luisteren

Fancom heeft een wereldwijd netwerk aan dealers. Zij vertegenwoordigen Fancom van installatie tot en met service en zijn daarom een erg belangrijk onderdeel van onze dienstverlening aan de gebruikers van onze producten. Om onze gebruikers een optimale ervaring te blijven garanderen doen we regelmatig onderzoek naar de mogelijkheden om onze dienstverlening aan onze dealers te verbeteren. Het continue zoeken naar mogelijke verbeteringen in onze producten en diensten past natuurlijk ook in ons streven om productleider te blijven. Zo blijven we onderscheidend en zullen we onze klanten positief kunnen blijven verrassen.   

Technical Service zeer gewaardeerd

Onlangs heeft een groot deel van onze dealers meegewerkt aan een online onderzoek waarin hen onder andere gevraagd werd onze producten, service, accountmanagement en logistiek te beoordelen. Het is goed om te zien dat onze distributeurs in de breedte erg tevreden over onze producten en diensten, vooral de communicatie rondom ons transport, de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van onze producten en de professionaliteit en expertise van Technical Service worden gewaardeerd. In vergelijking met andere aanbieders onderscheidt Fancom zich vooral positief met de service die we bieden aan onze dealers en gebruikers. Hier hecht Fancom erg veel waarde aan dus het is fijn om te zien dat dit wordt gezien en gewaardeerd in de markt.

Natuurlijk waren er ook verbeterpunten, al was Fancom hier niet altijd debet aan. Zo werden de hoge transportkosten als negatief beoordeeld en ook de levertijden verdienen aandacht. De feedback zal gebruikt worden om verbeteringsacties op te zetten maar zal tevens een bron zijn voor nieuw te definiëren dealer-beleid. 

Tenslotte is het erg hoopvol te zien dat veel distributeurs de toekomst positief inzien en een groei zien in zowel hun omzet als het aandeel van Fancom hierin. Des te meer reden om de onze dealers te faciliteren om de gebruikservaring van onze gebruikers te optimaliseren.

Vind een Fancom distributeur bij u in de buurt

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.