Stap in de virtuele iFarm op LIV Venray

Stap in de virtuele iFarm op LIV Venray

Bezoek ons op LIV Venray en stap in onze virtuele iFarm. Ontdek alle sensoren in de stal en krijg complete controle over uw bedrijf. Het zal u verrassen om te zien hoe goed uw dieren presteren!

De Fancom klimaat- en voersystemen geven u complete controle over de omgevingsfactoren in uw stallen. Onze nieuwe sensortechnieken zoals camera’s en microfoons stellen het dier centraal en meten ook dier gerelateerde factoren zoals gedrag, dierenwelzijn, gezondheid en groei. We verzamelen alle informatie uit de stal en grijpen alleen in als het anders loopt dan verwacht.

24 uur per dag in verbinding met uw stallen

Met onze managementsoftware heeft u altijd en overal toegang tot de gegevens op uw bedrijf, waar u ook bent. Onze farm management software geeft u actuele stalinformatie om betere managementbeslissingen te kunnen nemen. Nauwkeurig afgestemd op uw manier van werken; per afdeling, per stal of per bedrijf. Dat is een hele vooruitgang in vergelijking tot andere systemen waar u de gegevens handmatig in moet voeren en waar u de informatie van de verschillende stalprocessen zelf moet samenbrengen.

De resultaten 

  • Altijd en overal toegang tot de gegevens op uw bedrijf
  • Vergelijken en analyseren om het proces te verbeteren
  • Volledige controle over uw bedrijf

Maak kennis met onze virtuele stal op stand 332 tijdens LIV Venray en ontvang de gratis Fancom VR bril en beleef onze iFarm ook thuis op de bank.
Mis deze unieke ervaring niet!

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.