Stap in de virtuele iFarm op IPPE Atlanta

Stap in de virtuele iFarm op IPPE Atlanta

Stap in onze virtuele iFarm en check al onze monitoring tools. Ervaar hoe ons nieuwe Infinia managementsysteem de informatie van deze tools vertaalt in heldere managementinformatie. U zult verbaasd zijn hoe goed uw dieren scoren aan het einde van de ronde!

Grijp alleen in als het nodig is

Fancom biedt complete controle over uw stallen. Dat doen we met onze bekende klimaat- en voersystemen. Maar we gebruiken ook nieuwe sensortechnieken zoals camera’s en microfoons waarbij we het dier centraal stellen en hen laten hen aangeven wat er speelt in de stal. Ervaren zij voldoende dierenwelzijn, zijn ze gezond en groeien ze goed? We verzamelen zoveel mogelijk informatie uit de stal en grijpen alleen in als het anders loopt dan verwacht.

Altijd en overal toegang tot de gegevens op uw bedrijf

Met Infinia staat u 24 uur per dag in verbinding met uw stallen, ook als u onderweg bent. Het communicatieproces is ongecompliceerd: alle informatie van de computers en sensoren in de stal wordt automatisch naar een centrale server verzonden en van daar uit overzichtelijk gepresenteerd op uw PC, tablet of smartphone.

Slimme bedrijfshulp spaart tijd en voorkomt fouten

Infinia geeft u altijd en overal actuele informatie die u nodig hebt om beter managementbeslissingen te kunnen nemen. Netjes gerangschikt, afgestemd op uw manier van werken; per afdeling, per stal of per bedrijf. Dat is een hele vooruitgang in vergelijking tot andere systemen waar u de gegevens handmatig in moet voeren en waar u de informatie van de verschillende processen zelf moet combineren.

Gegevensuitwisseling met andere softwarepakketten

Infinia maakt gebruik van gestandaardiseerde AgroConnect gegevensopslag zodat u probleemloos informatie kunt delen met uw bedrijfsadviseurs. Dat spaart tijd en voorkomt fouten.

De resultaten

  • Altijd en overal toegang tot de gegevens op uw bedrijf
  • Vergelijken en analyseren om het proces te verbeteren
  • U bent in controle over uw bedrijf

Maak kennis met onze virtuele iFarm op IPPE in Atlanta. Bezoek onze virtuele stal op onze stand C1919 in hall C. Mis deze unieke ervaring niet! 

 

 

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.