Simon Haazen benoemd tot Area Sales Manager bij Fancom

Simon Haazen benoemd tot Area Sales Manager bij Fancom

Met ingang van 1 juli 2020 start Simon Haazen bij Fancom als Area Sales Manager. In zijn nieuwe functie is Simon verantwoordelijk voor de verkoop en commerciële ondersteuning van onze klanten in de Scandinavische landen en de Baltische staten. In samenwerking met lokale distributeurs en partners zal hij deze markt verder ontwikkelen om bij te dragen aan de groei van onze organisatie met bestaande en nieuwe klanten.


Simon Haazen is 25 jaar en heeft de studie International Business gedaan aan de Zuyd Hogeschool in Maastricht. Tijdens zijn studie heeft Simon al uitgebreid kennis gemaakt met Fancom. Zo heeft hij voor ons marktonderzoek gedaan in Ecuador tijdens zijn internationale stage en heeft hij bij zijn afstudeerstage een nieuwe kijk gegeven op Fancom’s lead management proces. In zijn studie stond zaken doen met en in het buitenland centraal en Simon is blij dat hij deze kennis nu bij Fancom in de praktijk kan brengen.

Simon Haazen benoemd tot Area Sales Manager bij Fancom

Simon over zijn nieuwe functie: “Tijdens mijn stages heb ik kennis gemaakt met deze boeiende agrarische sector. Ik vind het buitengewoon interessant om te zien hoe moderne technieken het mogelijk maken om op diervriendelijke wijze vlees en eieren te produceren op grote schaal. Ik kijk ernaar uit om met de agrariërs in mijn regio in gesprek te gaan en ze te laten zien hoe de technische oplossingen van Fancom bijdragen aan het verbeteren van de processen in hun stallen en daarmee ook hun bedrijfsresultaat. Op die manier hoop ik een waardevolle bijdrage te leveren aan de groeiambitie van Fancom”

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.