Sieb Hubens wordt Technical Service Engineer bij Fancom

Sieb Hubens wordt Technical Service Engineer bij Fancom

Per 1 april 2020 is Sieb Hubens bij Fancom in dienst gekomen als Technical Service Engineer. In deze functie gaat Sieb aan de slag met de technische ondersteuning aan ons netwerk van distributeurs en de gebruikers van onze apparatuur. Ook gaat hij onze klanten op locatie ondersteunen bij het inbedrijfstellen van onze systemen.


Sieb heeft al 16 jaar ervaring als servicemonteur bij een aantal elektrotechnische installatiebedrijven die actief zijn in de veehouderijsector. Hij is gewend aan het werken in de stal en de producten van Fancom hebben geen geheimen meer voor hem. Hij kijkt er naar uit om zijn kennis nu ook in een internationale markt in te zetten.

Sieb over zijn nieuwe functie: “Ik heb een hart voor dieren en een passie voor techniek. Ik ben blij met mijn nieuwe uitdaging bij Fancom waar ik beide kan combineren. Als onze klanten problemen ervaren met onze producten wil ik die oplossen en ze helpen bij het verbeteren van hun stalprocessen. Zo kan ik zorgen voor een top product waar de boer blij mee is”.

Sieb Hubens wordt Technical Service Engineer bij Fancom

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.