One team – One vision op VIV Asia

One team – One vision op VIV Asia

Na meer dan 2 jaar van reisbeperkingen zijn we blij dat we van 8 tot en met 10 maart 2023 weer aanwezig zijn op VIV Asia in Bangkok. De agrarische wereld in Azië Pacific is volop in beweging en Fancom loopt vooruit op nieuwe uitdagingen en we hebben interessant productnieuws om met u te delen.

Totale controle

Op onze stand laten we zien hoe wij de boer met onze systemen totale controle geven over de verschillende processen in zijn stallen. Dat doen we al jaren en dat blijven we doen. Maar de manier waarop, dat gaan we in de nabije toekomst anders doen.

I-Fan145.png

Superieure stalomstandigheden

Fancom One is Fancom’s nieuwe, slimme manier van een stal automatiseren en staat helemaal in het teken van het realiseren van superieure stalomstandigheden voor varkens- en pluimveehouders. Bedrijven worden groter, technologieën complexer en de klant stelt steeds hogere eisen. Daarbij willen we een passende oplossingen voor iedereen. Een oplossing waarbij regelaar en randapparatuur perfect op elkaar afgestemd zijn en op een slimme manier met elkaar communiceren. De verschillende processen zoals klimaatregeling, voer- en waterdistributie, dierweging en eiertelling moeten naadloos op elkaar afgestemd zijn. Hoe geavanceerd de systemen ook zijn, het moet voor iedereen eenvoudig toe te passen zijn. En alles is schaalbaar zodat we voor iedere stal, waar ook ter wereld een passende oplossing kunnen bieden. Nooit te veel en nooit te weinig. Altijd afgestemd op de behoefte van die specifieke boer. Deze nieuwe aanpak noemen we Fancom One; vanuit 1 centraal punt totale controle over de hele stal. 

Nieuwe producten

Naast de nieuwe aanpak voor totale controle laten we natuurlijk onze nieuwste paradepaardjes zien op het gebied van efficiënt ventileren zoals de grote I-fan145Xtra energiezuinige ventilator en de unieke Fantura tunnelinlaat.

Nieuw op de beurs is ook de uitbreiding van het Intellitek zeugenvoerstation met een voorherkenning zodat zeugen die hun oormerk kwijt zijn heel snel gedetecteerd en automatisch uit de groep gehaald worden.

Fancom One - Sneak Preview

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.