Nog meer energiebesparing met vernieuwde I-fan Xtra ventilatoren

Nog meer energiebesparing met vernieuwde I-fan Xtra ventilatoren

We hebben onze energiezuinige I-fan Xtra ventilatoren verder ontwikkeld. De nieuwe I-fan Xtra ventilatoren ventileren heel stabiel en zijn zelfs nog zuiniger met energie dan de huidige I-fan ventilatoren. De I-fan Xtra is de nieuwste uitvoering van de serie I-fan ventilatoren die als sinds 2006 een hoge luchtopbrengst combineren met een uitzonderlijk laag energieverbruik. In de kleinere diameters 35 tot 63 draait de I-fan Xtra al een tijdje naar volle tevredenheid. Nu zijn ook de grotere diameters van 80 en 92 cm beschikbaar in verbeterde I-fan Xtra uitvoering.

De slimme elektronica van de I-fan Xtra zorgt ervoor dat de ventilator in alle omstandigheden op de meest gunstige stand draait. Daarom gebruikt een I-fan Xtra veel minder energie voor dezelfde luchthoeveelheid dan standaard ventilatoren. Of de ventilatoren nu op vol vermogen draaien of bij minimum ventilatie, ze blijven stabiel en energiezuinig hun werk doen. 

Technische verbetering van motoren

Met nieuwe technieken hebben we de motoren van deze energiezuinige ventilatoren verder kunnen verbeteren. Robuuste elektronica en sensorloze techniek maken de ventilator stabieler en beter bestand tegen overspanning. De afgelopen tijd hebben we stapsgewijs deze nieuwe technieken toegepast in onze I-fan ventilatoren en inmiddels is de hele serie beschikbaar in de vernieuwde I-fan Xtra uitvoering. Zo kunnen we voor iedere stal een jarenlange probleemloze werking garanderen. 

De I-fan Xtra is beschikbaar in diameters van 35 tot 92 cm, als wandventilator, modulaire ventilator en als inbouwventilator. Krachtpatser in de serie is de 52 inch direct aangedreven I-fan Xtra met een maximale capaciteit van ruim 58000 m3/h

Nog meer energiebesparing met vernieuwde I-fan Xtra ventilatoren

Extra zuinig met energie

Nog een voordeel van deze technische verbeteringen is dat de I-fan Xtra nog eens tot 10% extra energie bespaart t.o.v. de bestaande I-fan ventilatoren. En die zijn al zo zuinig! Als u de I-fan Xtra combineert met de slimme regeling in onze Lumina klimaatregelaars is de energiebesparing optimaal. Besparingen tot 85% ten opzichte van de traditionele triac ventilator zijn eenvoudig haalbaar.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.