NLW Groep kleurt Fancom groen

NLW Groep kleurt Fancom groen

Donderdag 31 maart is nieuwe Fancom werkkleding overhandigd aan de medewerkers van NLW die assemblagewerkzaamheden uitvoeren voor motoren en ventilatoren van Fancom. Met deze actie laat Fancom zien dat NLW een belangrijk verlengstuk van hun eigen productiefaciliteit is. Zó belangrijk dat de medewerkers van NLW de eersten zijn die werkkleding ontvangen waarop het nieuwe logo van Fancom prijkt! Voor de medewerkers van NLW betekent dit een nog grotere betrokkenheid bij de werkzaamheden die ze uitvoeren. Deze betrokkenheid van de medewerkers is voor Fancom waardevol. Al jaren is NLW een betrouwbare en flexibele partner gebleken in het uitvoeren van assemblagewerkzaamheden.

De medewerkers ontvingen de werkkleding uit handen van Wim Berden, Productiemanager bij Fancom en Ludo Peeters, Purchase Manager bij Fancom. Wim Berden: ‘Wij zijn blij dat we op deze manier weer een nieuwe stap hebben kunnen zetten in onze samenwerking’. 

Betrokkenheid

Dit traject is een paar jaar geleden gestart met de inrichting van de productielocaties van NLW in Panningen en Venray in de huisstijl van de partners voor wie we werken. Vanaf 31 maart is er een volgende stap gezet en kunnen de medewerkers hun werk uitvoeren in Fancom werkkleding met logo en herkenbare groene kleuraccenten.

Flexibele partner

De betrokkenheid van medewerkers is voor Fancom waardevol. Al vele jaren is NLW een betrouwbare partner gebleken in het uitvoeren van een deel van hun assemblagewerkzaamheden. ‘NLW is een betrouwbare en flexibele partner en speelt perfect in op onze behoeften en op de wensen van onze klanten’, aldus Berden. 

NLW Groep kleurt Fancom groen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Ludo Peeters vult aan: ‘Wij besteden activiteiten graag uit en dan het liefst bij de buren, dan zijn snelheid en flexibiliteit (beter) gewaarborgd. Daarnaast zien wij het als onze sociaal-maatschappelijke taak om een bijdrage te leveren aan de participatie van mensen met een arbeidsbeperking aan het arbeidsproces. Zonder daarbij het commerciële aspect uit het oog te verliezen uiteraard’.

Trots

Fancom en NLW werken al meer dan 30 jaar samen. De medewerkers zijn trots op het technische werk dat ze mogen uitvoeren. Zo ook assemblagemedewerker Leo Hoefdraad, die samen met NLW Manager Theo Verstappen de werkkleding in ontvangst mocht nemen.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.