NLW brengt Fancom sfeer in productiehallen

NLW brengt Fancom sfeer in productiehallen

NLW heeft de inrichting van de productiehallen aangepast aan de huisstijl van de partners waarvoor ze werken. Zo is de afdeling waar ze voor Fancom de ventilatoren en motoren assembleren helemaal in Fancom stijl gedecoreerd.

Grote betrokkenheid

NLW Groep is hét werkbedrijf voor sociaal-maatschappelijke werkgelegenheid in onze regio en staat voor waardevol en passend werken met mensen met een arbeidsbeperking. Met het aankleden van de productiehallen in Venray en Panningen laat NLW zien dat ze een belangrijk verlengstuk zijn van hun partnerbedrijven. Voor de medewerkers betekent dit een grotere betrokkenheid bij de werkzaamheden die ze uitvoeren.

Flexibele partner

Ook voor de Fancom is deze betrokkenheid waardevol. Al vele jaren zijn zij een betrouwbare partner gebleken voor het uitvoeren van assemblagewerkzaamheden van onder andere onze motoren en ventilatoren. Ze weken efficiënt en zijn flexibel zodat we onze planningen goed op elkaar kunnen afstemmen. En wij zijn blij met alles wat deze samenwerking kan intensiveren, zoals het inrichten van de productiehallen. 

NLW brengt Fancom sfeer in productiehallen

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.