Nieuwe multifunctionele instructieruimte in gebruik

Nieuwe multifunctionele instructieruimte in gebruik

Afgelopen maand hebben wij een nieuwe multifunctionele studio ingericht om snel en eenvoudig professionele video’s te maken van onze producten. Ook kunnen we livestreams organiseren om onze klanten op afstand te trainen in het gebruik van onze producten. De nieuwe instructieruimte is vooral een aanwinst voor onze afdeling Technical Service.

Nieuwe multifunctionele instructieruimte in gebruik - Camera

Technical Service Manager Patricia van den Bekerom over de nieuwe instructieruimte: “We zijn heel blij met deze nieuwe mogelijkheid om onze klanten op professionele wijze te ondersteunen in hun werkzaamheden. Distributeurs en klanten over de hele wereld kunnen heel gemakkelijk inloggen en via livestream kunnen we ze trainen in het aansluiten, inregelen en servicen van onze producten. Dit is een hele mooie aanvulling op onze trainingen op locatie. De eerste livestream heeft inmiddels plaatsgevonden waarbij we een FarmManager training verzorgd hebben voor een klant in Spanje. Het was heel goed om te ervaren hoe we eenvoudig onze kennis kunnen delen met onze klanten”

Naast de online training is de ruimte ook heel geschikt voor het maken van instructie- en promotievideo’s en kunnen we aan de slag met contentcreatie voor onze online kanalen.

Nieuwe multifunctionele instructieruimte in gebruik - Techniek

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.