Chanyuan ‘Helen’ Lyu benoemd als Fancom’s nieuwe medewerkster voor de Chinese markt

Chanyuan ‘Helen’ Lyu benoemd als Fancom’s nieuwe medewerkster voor de Chinese markt

Per januari van dit jaar is Chanyuan ‘Helen’ Lyu voor Fancom actief in de Chinese markt. Helen zal voor Fancom een commerciële rol vervullen. Samen met lokale distributeurs en partners werkt ze aan de verdere ontwikkeling van deze markt en in die hoedanigheid bijdragen aan de groei van ons succes in China.

Chanyuan Helen Lyu

Helen is al 15 jaar actief in de agrarische sector, waarvan de afgelopen 10 jaar specifiek in de pluimveesector. Ze is na haar studie Biotechnoloy aan de Beijing University of Chemical Technology aan de slag gegaan bij het Chinese Ministerie van Landbouw. Daarna heeft Helen bij de Dutch-China Poultry Developing Alliance (DPDA) gewerkt als vice-representative. Deze organisatie helpt Nederlandse bedrijven in de pluimveesector op weg in de Chinese markt. Bijvoorbeeld door potentiële klanten voor te stellen, zakenreizen van geïnteresseerde Chinese bedrijven naar China te regelen en seminars en training sessies te organiseren. Dit heeft ertoe geleid dat Helen veel ervaring heeft opgedaan in de agrarische sector. Ze kent de Chinese markt en de behoeften van Chinese klanten. Tegelijkertijd is ze ook bekend met Europese technologie en Europese producten, waardoor ze bij uitstek in staat is communicatie tussen Chinese en Nederlandse bedrijven in goede banen te leiden.

Helen heeft een duidelijke opvatting over haar nieuwe rol: “De Chinese markt is groot en er is nog veel ruimte voor groei. Fancom is een leidend bedrijf in haar sector, met de meest geavanceerde technologie en de beste kwaliteit. Maar er zijn nog veel potentiële klanten in China die ons nog niet kennen of die nog niet eenvoudig direct met ons kunnen communiceren. Ik ga mijn ervaring en kennis gebruiken om nauw met ons team samen te werken, zodat we onze distributeurs en klanten de beste service kunnen bieden. Op die manier leren steeds meer potentiële klanten Fancom kennen en zo worden we nog succesvoller in heel China”.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.