Nieuwe I-Fan145 Xtra is gewoon de beste ventilator voor topprestaties met minimaal energieverbruik

Nieuwe I-Fan145 Xtra is gewoon de beste ventilator voor topprestaties met minimaal energieverbruik

De I-Fan 145 Xtra is een direct aangedreven ventilator en hij maakt gebruik van de intelligente EC-technologie die zorgt dat de ventilator altijd op de meest optimale stand draait. Daarbij produceert de I-Fan Xtra nagenoeg geen warmte en laat daarmee minder energie verloren gaan. Deze technologie, in combinatie met het aerodynamische ontwerp, maken energiebesparingen tot 85% ten opzichte van traditionele ventilatoren heel goed haalbaar.

Krachtpatser springt zuinig om met uw kostbare energie

De keuze voor de beste ventilator voor uw situatie is eenvoudig, er is één type motor die u naar behoefte inzet en daarmee past in iedere stalsituatie. Dat is mogelijk omdat deze ventilator zich heel nauwkeurig laat regelen (traploos van 54 tot 610 rpm) zonder daarbij in te leveren op stabiliteit en capaciteit. Zo doet deze ventilator het ook heel goed bij minimum ventilatie. 

  • Voor een optimale energiebesparing gebruikt u de ventilator tot maximaal 75% van zijn capaciteit tot 43.940 m3/h (bij 20 Pa)
  • In situaties waar energiebesparing minder belangrijk is kunt u de volledige 100% capaciteit benutten en levert de ventilator een topprestaties van 62.660 m3/h (bij 20 Pa)
Nieuwe I-Fan145 Xtra: de beste ventilator met minimaal energieverbruik
IF145 Xtra

Extra investering snel terugverdiend

De ventilator combineert een hoge luchtopbrengst met een uitzonderlijk laag energieverbruik. Als voorbeeld, in een gemiddelde pluimveestal met 40.000 kuikens en een ventilatiebehoefte van 280.000 m3/h kan de toepassing met de nieuwe I-Fan 145 Xtra tot wel 4.000 euro per jaar besparen op energie ten opzichte van de nu gangbare oplossingen. De extra investering is zo in anderhalf jaar terugverdiend. 

Jarenlange probleemloze werking

De gebruikte materialen en de hoge IP66 classificatie van de motor zorgen dat de agressieve bestanddelen in de stallucht nauwelijks aanslag plegen op de ventilator. Zo kunnen we een jarenlange en probleemloze levensduur garanderen.

Veiligheid voorop

De veiligheidsfeatures verschaffen dat extra stukje zekerheid dat de ventilator onder alle omstandigheden blijft draaien om uw dieren te beschermen. Zelfs in situaties met harde tegenwind en lage toerentallen, bij overbelasting of bij het wegvallen van het signaal van de klimaatcomputer, u kunt er altijd op vertrouwen dat er verse lucht bij uw dieren blijft komen.

Compleet systeem

De I-Fan 145 Xtra is de grootste uitvoering van onze serie I-fan Xtra ventilatoren en is onderdeel van een compleet ventilatiesysteem. Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd en zorgen voor de beste groeicondities voor uw dieren. Helemaal automatisch en onder alle omstandigheden!


Meer weten over tunnelventilatie en de producten die wij ervoor gebruiken?

Vul het onderstaande formulier in en leer meer.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.