Nieuwe hightech machine voor Fancom schakelkastenassemblage

Nieuwe hightech machine voor Fancom schakelkastenassemblage

Al sinds juni 2019 bouwt Fancom al haar schakelkasten volgens de smart wiring methodiek. Dat betekent dat we alle schakelkasten in 3D tekenen zodat het systeem automatisch een digitale bedradingslijst genereert. De kast is als het ware eerst een keer digitaal gebouwd, de zogenaamde 'digtal twin' . De bedradingsinformatie wordt vervolgens op de kabel geprint en komt als prefab kabelsets van onze leverancier of wordt handmatig in onze eigen assemblage gemaakt.

Efficiënt en foutloos

Met de nieuwe wire terminal maken we vanaf nu zelf, volledig geautomatiseerd, de kabelsets voor onze schakelkasten. Dit wil zeggen, gemaakt op lengte met adereindhuls, gesorteerd op de benodigde volgorde, op kleur en diameter en bedradingsinformatie geprint op de kabel. Na een korte training van onze medewerkers in het gebruik en onderhoud van de machine is de nieuwe wire terminal nu in gebruik en maken we een nieuwe verbeterslag in de efficiënte en foutloze assemblage van onze schakelkasten.

Eenvoudige installatie 

Indien de klant dat wenst kunnen de losse Fancom regelcomputers samengebouwd worden in een handige schakelkast. Ons team van specialisten heeft het volledige proces van klant specifiek ontwerp tot en met het bouwen en testen nu volledig geautomatiseerd. Onze klanten profiteren van overzichtelijke, op maat gemaakte schakelkasten die snel en eenvoudig geïnstalleerd kunnen worden in de stal. 

Nieuwe hightech machine voor Fancom schakelkasten

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.