Nieuwe Fantura windkap op SPACE

Nieuwe Fantura windkap op SPACE

Bezoek onze stand op SPACE en maak kennis met onze nieuwste klimaatinnovatie, de Fantura windkap. De nieuwe windkap kenmerkt zich door een uniek ontwerp dat bijdraagt aan een stabiel klimaat in de stal en daarmee zorgt voor betere dierprestaties. Space vindt plaats van 12 tot 14 september in Rennes, Frankrijk.

Fantura windkap

Nauwelijks capaciteitsverlies

Om windinvloeden in de stal te voorkomen worden de luchtinlaatventielen in de zijgevel van de stal afgeschermd met windkappen. Nadeel van traditionele windkappen is het verlies aan capaciteit waardoor er extra inlaatventielen geplaatst moeten worden. Bij de nieuwe Fantura windkappen is dat niet meer nodig omdat de nieuwe windkap door het speciale ontwerp nauwelijks capaciteitsverlies veroorzaakt. Dit speciale ontwerp met extra openingen aan de zijkant voorkomt drukopbouw in de kap en zorgt daarmee ook voor een betere werking, zelfs tot 3 keer beter dan traditionele windkappen. Zelfs bij harde wind, pal op de zijkant van de stal ervaren de dieren geen hinder van windinvloeden. Het klimaat in de stal blijft stabiel.

Het doordachte ontwerp is gepatenteerd en wordt in September voor het eerst gepresenteerd op onze stand tijdens SPACE. Vanaf oktober dit jaar is de Fantura windkap leverbaar.

Bezoek ons tijdens SPACE op stand B33 in hall 8.
Wil je nu al meer weten over deze windkap? Neem dan contact met ons op.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.