Nieuwe Fantura plafondinlaatventielen voor de beste groeicondities

Nieuwe Fantura plafondinlaatventielen voor de beste groeicondities

Speciaal voor stallen met plafondventilatie introduceert Fancom een uniek ventiel dat onder alle omstandigheden zorgt voor een constante en egale toevoer van verse lucht in de hele stal. Zelfs in extreem brede stallen. Er valt geen koude lucht meer op uw dieren en uw dieren blijven gezond, groeien beter en de gelijkmatige groeicondities verbeteren de uniformiteit.


Altijd en overal voldoende verse lucht in de stal

De inkomende lucht wordt gebundeld en heeft daardoor een betere worp, zodat alle dieren in de hele stal profiteren van voldoende verse lucht. Het systeem werkt volledig automatisch. Handmatig ingrijpen door een aantal ventielen te sluiten is niet meer nodig. Dat spaart tijd en voorkomt fouten. 

Gepatenteerd systeem - nauwkeurige minimum ventilatie voor gezonde dieren

De speciale V-vorm van de klep zorgt voor een krachtige uitstroming van de verse lucht die tot een capaciteit van maar liefst 80% horizontaal langs het plafond stroomt. Deze vorm is uniek en er is geen ander plafondventiel dat dit kan evenaren. De lucht kan zich beter mengen met de lucht in de stal om klimaatschommelingen te voorkomen.

Uitstekende afdichting

De aerodynamische behuizing vermindert de luchtweerstand en zorgt voor meer capaciteit. Dat betekent dat u kunt besparen op het aantal plafondventielen. Het plafondventiel is goed geïsoleerd en heeft een uitstekende afdichting. Condensvorming en het hinderlijke dichtvriezen van de kleppen komt nauwelijks meer voor. U kunt vertrouwen op een jarenlange probleemloze werking van uw ventilatiesysteem.

Lees ook eens meer over:

 

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.