Nieuwe Aura 70 EasyFeed voercomputer

Nieuwe Aura 70 EasyFeed voercomputer

Fancom introduceert de AURA 70 EasyFeed voercomputer. De AURA 70 is een voercomputer speciaal voor het EasyFeed voersysteem voor volumedosering op stalniveau, zonder weging. De AURA 70 is geschikt voor zowel beperkt voeren bij individuele dieren zoals zeugen met dosatoren, als voor onbeperkt voeren van groepen opfokbiggen of vleesvarkens met droogvoer- of brijbakken.

De voerkosten vormen de belangrijkste kostenpost in het moderne varkensbedrijf. De AURA 70 is een eenvoudige oplossing waarmee grote verbeterslagen in het voerproces mogelijk zijn:

  • Met een geautomatiseerd voerproces krijgen de dieren automatisch de juiste portie voer.
  • Aan de hand van de voerklokken in de computer start het voerproces automatisch.
  • Uitgebreide signaleringsfuncties bewaken het voerproces en waarschuwen tijdig bij afwijkende situaties.
  • De voercomputer registreert de looptijden tot 7 dagen terug. Dit geeft inzicht in het dagelijkse voerverbruik en helpt de voerkosten in de hand te houden.
  • Het is mogelijk om over te schakelen naar een tweede silo.

Plug & play oplossing

De AURA 70 wordt geleverd met geïntegreerde schakelkast waarbij alle functies al ingebouwd en voorbedraad zijn voor een eenvoudige en snelle installatie. Het systeem is heel eenvoudig in het dagelijkse gebruik. Het overzichtelijke scherm met handige touch screen bediening geeft duidelijke informatie over het voerproces.

Complete voerinstallatie

De AURA 70 is onderdeel van een compleet droogvoersysteem. Fancom is de exclusieve partner voor de wereldwijde distributie van Chore-Time voerinstallaties. Dit uitgebreide pakket biedt een ruime keuze aan silo’s, vijzelsystemen, kettingtransportsystemen met dosatoren en diverse uitvoeringen droogvoerbakken.

 

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.