Nieuw Fantura plafondventiel voor betere dierprestaties

Nieuw Fantura plafondventiel voor betere dierprestaties

Speciaal voor stallen met plafondventilatie introduceert Fancom, naast het dubbele plafondventiel, nu ook een nieuwe enkelvoudige variant. Het enkelvoudige plafondventiel is speciaal ontwikkeld voor smalle stallen tot 12 meter en biedt in combinatie met het dubbele plafondventiel ook oplossing voor extreem brede stallen. De inlaatventielen zorgen voor een constante en egale toevoer van verse lucht in de hele stal. Met deze uitbreiding van het assortiment plafondventielen is er voor iedere stal een passend plafondventilatiesysteem en kunnen gebruikers onder alle omstandigheden vertrouwen op een onverstoorbare luchtstroom en voldoende verse lucht in de hele stal voor gezonde dieren.


Nooit meer koude luchtval in uw stal

Door de unieke V-vorm in het ontwerp van de Fantura plafondventielen bundelen we de luchtstroom en blijft de lucht veel langer langs het plafond stromen, tot maar liefst 80% capaciteit. De lucht kan daardoor beter mengen met de stallucht en er ontstaat geen tocht op de dieren. Luchtwegaandoeningen komen veel minder voor en de dieren groeien beter.

Nieuw Fantura plafondventiel voor betere dierprestaties

Jarenlange betrouwbare werking

Het vormvaste plafondventiel heeft een slijtvaste afdichting en is goed geïsoleerd zodat er geen condensvorming ontstaat. Ook het dichtvriezen van de kleppen komt bijna niet meer voor. Gebruikers kunnen vertrouwen op een jarenlange probleemloze en betrouwbare stalventilatie. Handmatig ingrijpen is niet meer nodig. Dat spaart tijd en voorkomt fouten.

Met een goede stalventilatie blijven de dieren gezond. Ze ontwikkelen zich eenvoudiger, sneller en beter. Dat ziet u in uw technische resultaten. Een Fantura luchtinlaatsysteem kan daar een waardevolle bijdrage aan leveren. 

Hier leest u meer over onze Fantura luchtinlaat systemen

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.