Next step in control op VIV Asia

Next step in control op VIV Asia

Doe mee in onze ‘next step in control’ en bezoek ons op VIV Asia. Fancom toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van totale stalcontrole voor het dagelijks management van uw stallen om de productiviteit te verhogen.

Fancom biedt een toekomstbestendige en innovatieve staltechniek die veehouders helpt efficiënter, veiliger en winstgevender te produceren op een manier die het dier en het milieu respecteert. De innovatieve oplossingen van Fancom passen perfect bij de toenemende vraag van de Aziatische varkens- en pluimvee-industrie om productieprocessen te verbeteren.

Lumina next step in control

De innovatieve Lumina regelaars van Fancom maken het mogelijk dat zelfs de meest gecompliceerde processen in de stal eenvoudiger bediend kunnen worden. Ze geven u de volledige controle over uw klimaat-, voer- en dierweegprocessen met een simpele aanraking van het scherm. Onze Infinia managementoplossingen integreren vlekkeloos met al deze processen, welke zorgt voor een betrouwbaar en probleemloze bediening. Met lagere kosten, minder verlies en minder arbeid als gevolg.

Registreer nu!!

Bezoek ons op stand H100.3138 op VIV Asia van 13 – 15 maart in Bangkok, Thailand. We staan u graag te woord en bekijken samen hoe onze oplossingen werken voor uw bedrijf.

Lumina - The next step in control

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.