Next step in control; meer bedieningsgemak voor Lumina regelcomputers

Next step in control; meer bedieningsgemak voor Lumina regelcomputers

De Lumina pluimveecomputers van Fancom zijn nu nog handiger in gebruik. Alle pluimvee regelcomputers zijn uitgebreid met een groot aantal overzichtelijke bedieningsschermen zodat de gebruiker een veel beter overzicht heeft van de situatie in zijn stallen. De nieuwe Lumina reeks maakt het mogelijk om zelfs de meest uitgebreide processen in de stal nog eenvoudiger te bedienen. Pluimveehouders hebben nu met één vinger volledige controle over de klimaat-, voer- en dierweegcomputers in hun stal.

Haal meer uit uw regelcomputer

Op het hoofdscherm staan nu een aantal handige navigatieknoppen die rechtstreeks toegang geven tot de belangrijkste informatie uit de stallen. Vanuit iedere pagina is het mogelijk om verder in te zoomen om meer details op te vragen. Instellingen kunnen eenvoudig aangepast worden en de kans op fouten is veel kleiner. 

De informatie is overzichtelijk gerangschikt en men kan altijd snel terug naar het hoofdscherm. Pluimveehouders krijgen beter inzicht in de processen in hun stallen en ze halen meer uit hun computers. 

Update beschikbaar 

Lumina computers in het veld kunnen heel eenvoudig een update krijgen zodat iedere pluimveehouder kan profiteren van het nieuwe bedieningsgemak. 

 

 

 

 

 

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.