Next step in control; meer bedieningsgemak voor de Lumina champignoncomputers

Next step in control; meer bedieningsgemak voor de Lumina champignoncomputers

De Lumina champignoncomputers van Fancom zijn nu nog handiger in gebruik.Alle klimaat- en watergeefcomputers zijn uitgebreid met een aantal overzichtelijke bedieningsschermen die het mogelijk maken om zelfs de meest uitgebreide processen in de cellen en tunnels nog eenvoudiger aan te sturen.


Beter overzicht

Het hoofdscherm toont een overzichtelijk dashboard dat gebruik maakt van kleuren, groen is oké, oranje vraagt om aandacht. Een aantal handige navigatieknoppen geven rechtstreeks toegang tot de belangrijkste informatie uit de cellen en tunnels met trendgrafieken van de laatste 48 uur. Vanuit iedere pagina is het mogelijk om verder in te zoomen om meer details op te vragen. De informatie is overzichtelijk gerangschikt en geeft de gebruiker beter inzicht in de processen in hun kwekerij.

 

Altijd en overal in contact met de kwekerij

Met de nieuwe Remote App van Fancom staat de champignonkweker 24 uur per dag in verbinding met zijn kwekerij, ook als hij onderweg is. Via een smartphone toont de app op een overzichtelijke wijze de belangrijkste en meest actuele gegevens van zijn bedrijf.

Next step in control; meer bedieningsgemak voor de Lumina champignoncomputers

Bediening op afstand

Als er via de app onregelmatigheden te zien zijn in de cellen of tunnels, kunnen deze vanuit elke plek ter wereld worden aangepast zodat de situatie meteen wordt verbeterd. Dit biedt een enorme verbetering van het dagelijks managen van een champignonbedrijf. Zo spaart de Remote App tijd, voorkomt fouten en verbetert de winstgevendheid

Voor elke fase een passende klimaatcomputer

Van compost tot champignon, Fancom schept de voorwaarden voor een uitgebalanceerde champignonteelt. Voor elke fase van het productieproces, van de fermentatie tot en met de oogst heeft Fancom een passende klimaatcomputer. Die helpen champignontelers op eenvoudige wijze hun bedrijfsvoering efficiënter te maken.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.