Meer zeugen voeren

Meer zeugen voeren

Fancom introduceert de nieuwste versies van een aantal slimme voersystemen voor het individueel voeren van zeugen tijdens de hele productiecyclus. Met het vernieuwde Intellitek zeugenvoerstation voor dragende zeugen en het Farotek systeem voor kraamstalvoeren is het nu mogelijk om nog meer zeugen individueel te voeren en efficiënt te managen. Zo zorgt u automatisch voor topcondities van uw zeugen!

intellitek-left.jpg

Intellitek zeugenvoerstation nu geschikt voor iedere stal

De nieuwste uitvoering van het Intellitek zeugenvoerstation is nu geschikt voor bedrijven tot wel 7000 zeugen. Hiertoe kan het Touchtek managementsysteem uitgebreid worden met een extra server voor extra opslagcapaciteit voor de uitgebreide zeugendata. De verwerking van de gegevens verloopt snel en soepel en is tijdbesparend. Op deze manier kunt u de prestaties van uw zeugen op de voet volgen.

Farotek nu nog uitgebreider toepasbaar

Het Farotek systeem voor het individueel voeren van de zeug is uitgebreid en past nu niet alleen in de kraamstal maar kan ook probleemloos toegepast worden in de dekstal en zelfs bij dragende zeugen in ligboxen. Met de Farotek voert u de zeug meerdere keren per dag volgens een individueel schema en omdat de zeug zelf bepaalt wanneer ze wil eten zal de zeug veel meer voer opnemen om haar conditie goed op peil te houden. 

farotek-farm.jpeg

Met deze uitbreidingen profiteert u van efficiënt voermanagement tijdens de hele cyclus van de zeug, van de dekstal tot en met de kraamstal. En dat biedt voordelen. Zeugenhouderij is immers topsport en goed zeugenmanagement is onmisbaar om uw dieren in topconditie te houden voor de beste prestaties in de zeugenstal. Met de vernieuwde voersystemen van Fancom bieden wij een passend systeem voor iedere stal en iedere levensfase. Zo houdt u de touwtjes strak in handen en bespaart u ook nog eens op voerkosten.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.