Meer gebruiksgemak met de Infinia remote app

Meer gebruiksgemak met de Infinia remote app

De Infinia Remote App is beschikbaar voor alle Lumina pluimveecomputers van Fancom. De nieuwe Remote App biedt de gebruiker 24 uur per dag en overal ter wereld een totaaloverzicht van de actuele situatie in zijn stallen. De Infinia Remote app kan gratis gedownload worden uit de App Store of de Google Play Store

Altijd en overal in verbinding met de stallen

Via een smartphone toont de app op een overzichtelijke wijze de belangrijkste en meest actuele gegevens van de klimaat, voer- en weegcomputers in de stal. Als er via de app onregelmatigheden te zien zijn in de stal, kunnen deze meteen worden aangepast. Zo is de gebruiker altijd in verbinding met de stallen, ook als hij onderweg is. 

Afstandsbediening

Als er via de app onregelmatigheden te zien zijn in de stallen, kunnen deze vanuit elke plek ter wereld worden aangepast zodat de situatie meteen wordt verbeterd. Dit biedt een enorme verbetering van het dagelijks managen van een pluimveebedrijf. Zo spaart de Remote App tijd, voorkomt fouten en verbetert de winstgevendheid!

Meer gebruiksgemak met Infinia Remote App

Ook geschikt voor bestaande computers

Om de data uit de computers op een veilige manier te ontsluiten maken we gebruik van de nieuwste versie van FarmManager. Ook de Arteria ‘Infinia Connect’ ondersteunt deze beveiligde verbinding. De app komt beschikbaar voor alle pluimveetcomputers, mits ze gebruik maken van de nieuwste Lumina software versie. Bestaande pluimveecomputers in het veld kunnen heel eenvoudig een update krijgen zodat iedere pluimveehouder kan profiteren van het nieuwe bedieningsgemak van onze farm management software.

Klik voor meer informatie over Infinia

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.