Meer bedieningsgemak voor Lumina 21 klimaatcomputer

Meer bedieningsgemak voor Lumina 21 klimaatcomputer

De Lumina 21 klimaatcomputer voor varkensstallen is nu nog handiger in gebruik. De geavanceerde klimaatcomputer is uitgebreid met een groot aantal overzichtelijke bedieningsschermen zodat de gebruiker een veel beter overzicht heeft van de klimaatsituatie in zijn stallen. Varkenshouders hebben nu met één vinger volledige controle over de klimaatsituatie in hun zeugen- biggen- en vleesvarkensafdelingen.


Meer bedieningsgemak voor Lumina 21 klimaatcomputer

Haal meer uit uw klimaatcomputer

Op het hoofdscherm staan een aantal handige navigatieknoppen die rechtstreeks toegang geven tot de belangrijkste informatie uit de stallen. Vanuit iedere pagina is het mogelijk om verder in te zoomen om meer details op te vragen. Instellingen kunnen eenvoudig aangepast worden en de kans op fouten is veel kleiner.

De informatie is overzichtelijk gerangschikt en men kan altijd snel terug naar het hoofdscherm. Varkenshouders krijgen beter inzicht in de klimaatprocessen in hun stallen en ze halen meer uit hun computers.

Extra features voor meer diercomfort

Ook zijn er in deze versie een aantal features toegevoegd om het klimaat beter af te stemmen op de behoefte van de dieren zoals nachtcorrectie en invloed van afdelingstemperatuur op de (vloer)verwarming.

Altijd en overal in contact met de stal

Met de nieuwe Remote App van Fancom staat de varkenshouder 24 uur per dag in verbinding met zijn stallen, ook als hij onderweg is. Via een smartphone toont de app op een overzichtelijke wijze de belangrijkste en meest actuele gegevens van zijn bedrijf.

Bediening op afstand

Als er via de app onregelmatigheden te zien zijn in de afdelingen, kunnen deze vanuit elke plek ter wereld worden aangepast zodat de situatie meteen wordt verbeterd. Dit biedt een enorme verbetering van het dagelijks managen van een varkenshouderij. Zo spaart de Remote App tijd, voorkomt fouten en verbetert de winstgevendheid.

Meer bedieningsgemak voor Lumina 21 klimaatcomputer - Infinia

Update beschikbaar

Lumina computers in het veld kunnen heel eenvoudig een update krijgen zodat iedere varkenshouder kan profiteren van het nieuwe bedieningsgemak. 

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.