Meer bedieningsgemak met de nieuwe Lumina Touch+ klimaatcomputers

Meer bedieningsgemak met de nieuwe Lumina Touch+ klimaatcomputers

De Lumina Touch klimaatcomputers van Fancom zijn vanaf 12 juni ook beschikbaar een een Touch+ uitvoering met een groot 12inch bedieningsscherm. De Fancom Lumina klimaatcomputers worden wereldwijd gewaardeerd vanwege hun flexibele toepassingsmogelijkheden, gecombineerd met een groot aantal regelmogelijkheden. Zo kan de Lumina nauwkeurig afgestemd worden op iedere stal, groot of klein, in alle denkbare klimaatsituaties.


70% meer overzicht

Toepassing van een groot 12 inch bedieningsscherm maakt de Lumina computer niet alleen heel erg mooi, maar het biedt de gebruiker ook nog eens 70% meer overzicht en bedieningsgemak ten opzichte van de bestaande 7 inch schermen. Daarmee zijn de slimme regelingen uit de Lumina klimaatcomputers nog beter toegankelijk; de uitlezing is verbeterd en de bediening is veel handiger geworden. Dat spaart kostbare tijd en voorkomt fouten!

 

 

Uniek eenvoudig

Unieke eigenschap van de Lumina computers zijn de overzichtelijke bedieningsschermen waarmee gebruikers volledige controle hebben over het klimaatproces in hun stallen. Handige navigatieknoppen geven rechtstreeks toegang tot de belangrijkste informatie uit de stallen. Vanuit iedere pagina is het mogelijk om verder in te zoomen om meer details op te vragen. Instellingen kunnen eenvoudig aangepast worden en de kans op fouten is klein.

De informatie is overzichtelijk gerangschikt en men kan altijd snel terug naar het hoofdscherm. Gebruikers krijgen beter inzicht in de processen in hun stallen en halen zo meer uit hun computers.

Big in simplicity

De Lumina Touch+ uitvoering is beschikbaar voor de Lumina 17, 36, 38, 20 en 21 klimaatcomputers en voor de Lumina 71 voercomputer. Het grote scherm kan zelfs ingebouwd worden in een schakelkast. Ook bestaande Lumina gebruikers kunnen met een update van hun systeem profiteren van het nieuwe bedieningsgemak. 

Neem contact met ons op voor een kennismaking van deze nieuwe Lumina Touch+ uitvoering en laat u verrassen door het nieuwe aantrekkelijke uiterlijk van onze klimaatcomputers!

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.