Lumina Touch+ met extra groot bedieningsscherm

Lumina Touch+ met extra groot bedieningsscherm

Voor extra bedieningsgemak zijn de Fancom Lumina regelcomputers nu ook beschikbaar met een extra groot 12 inch bedieningsscherm. Dat maakt de informatie op de schermen beter leesbaar, instellingen kunnen gemakkelijker aangepast worden en de kans op fouten is veel kleiner.


Overzicht en gemak zijn grote voordelen van de Lumina regelcomputer. De software van de Lumina kenmerkt zich door het gebruik van herkenbare symbolen en kleuren, groen is oké, oranje vraagt om aandacht. Handige navigatieknoppen op het hoofdscherm geven de gebruiker met één klik rechtstreeks toegang tot de belangrijkste informatie uit de stallen. Verder inzoomen voor meer details is heel eenvoudiger. Gebruikers krijgen beter inzicht in de klimaatprocessen in hun stallen en ze halen meer uit hun computers.

Lumina Touch+ met extra groot bedieningsscherm
Infinia Remote app voor champignons

Praktische app bediening

Ook de Lumina Touch+ regelcomputers hebben een handige Infinia Remote App waarmee de de computers op afstand via de smartphone bediend worden. Zo staan gebruikers 24 uur per dag in verbinding met hun stallen, zelfs als ze onderweg zijn. Alle actuele informatie uit de stallen is zichtbaar op de smartphone en bij onregelmatigheden kan er vanuit elke plek ter wereld meteen ingegrepen worden. Zo spaart de Remote App tijd, verbetert de situatie in de stallen en daarmee het eindresultaat!

Big in simplicity

De Lumina Touch+ uitvoering is beschikbaar voor de Lumina 17, 36, 38, 20 en 21 klimaatcomputers en voor de Lumina 71 voercomputer. Het grote scherm kan zelfs ingebouwd worden in een schakelkast. Ook bestaande Lumina gebruikers kunnen met een update van hun systeem profiteren van het nieuwe bedieningsgemak.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.