Lex van Leeuwen nieuwe Area Sales Manager bij Fancom

Lex van Leeuwen nieuwe Area Sales Manager bij Fancom

Met ingang van 1 april 2021 is Lex van Leeuwen bij Fancom in dienst getreden als Area Sales Manager. Lex is geboren en getogen tussen de champignons. Zijn ouders hadden een teelt- en handelsbedrijf waar Lex na het afronden van de Champignon-vakschool doorgegroeid is tot bedrijfsleider, tot het bedrijf in 2007 verkocht werd. Vanaf dat moment heeft Lex bij meerdere bedrijven commerciële ervaring opgedaan, meest recent in de functie van Sales Manager bij CNC Grondstoffen in Milsbeek, waarbij het belangrijk was om de afnemers van compost bij te staan met zijn teeltkennis.

Gedurende zijn loopbaan is hij vaak de systemen van Fancom tegengekomen, die hij dan ook goed kent. Bij Fancom wordt Oost-Europa zijn marktgebied. Lex is 40 jaar en woont met zijn vrouw en twee dochtertjes in Grubbenvorst. 

Lex over zijn nieuwe functie

“Wat mij zo aanspreekt bij Fancom is dat er zoveel vakkennis in huis is. Dat maakt de producten zo uniek en perfect afgestemd op de behoeften van onze klanten. Ik kijk er naar uit om mijn kennis van procesbeheersing nu ook toe te passen in de wereld van varkens en pluimvee en me te verdiepen in deze interessante sectoren. Ook het internationaal zaken doen vind ik heel boeiend. Ik kijk ernaar uit om mijn steentje bij te dragen in het Oosten van Europa en daar samen met onze distributeurs de bekendheid van Fancom nog verder uit te breiden”.

Fancom is blij met de komst van Lex en wij wensen hem veel succes en plezier in zijn nieuwe functie!

Lex van Leeuwen nieuwe Area Sales Manager bij Fancom

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.