Koele stallen in warme klimaten

Koele stallen in warme klimaten

Van 9 tot 11 maart 2020 opent het Abu Dhabi National Exhibition Center haar deuren voor alweer de derde editie van VIV MEA. Ook Fancom is aanwezig op deze vakbeurs voor de Midden-Oosten en Afrika regio. Op onze stand laten wij u zien hoe u volledige controle krijgt over de processen in uw stallen. Daarmee bepaalt u heel eenvoudig zélf de best mogelijke groeicondities voor uw dieren én voor uw bedrijf!

Koele stallen in warme klimaten

Een groeizaam binnenklimaat bij extreme buitencondities

De oplossingen van Fancom passen perfect in deze regio met een groeiende behoefte aan efficiencyverbetering. Bovendien kunnen onze systemen prima het hoofd bieden aan de extreme klimaatcondities die deze regio domineren. Onze energiezuinige ventilatoren en slimme inlaatsystemen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat onder alle omstandigheden.

Een topprestatie van uw dieren

De intelligente regelingen van onze procescomputers zorgen dat uw dieren onder alle omstandigheden blijven groeien. Naast voldoende verversing bij maximum ventilatie zorgen ze ook voor nauwkeurig geregelde minimum ventilatie om tocht en koude luchtval op uw dieren te voorkomen. Bovendien geven onze systemen u de informatie die u nodig hebt om betere managementbeslissingen te kunnen nemen. Allemaal voorwaarden voor een topprestatie van uw dieren!

Bezoek ons op VIV MEA

Ook geïnteresseerd bent in het verbeteren van uw bedrijfsresultaten, dan bent u meer dan welkom op onze stand. U kunt ons vinden op stand D012 in hal 7. Wij kijken uit naar uw bezoek.

Registreer u hier gratis!

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.