Jean-Jacques Lacaux benoemd tot General Manager bij Fancom Eurl

Jean-Jacques Lacaux benoemd tot General Manager bij Fancom Eurl

Per 1 mei 2023 is Jean-Jacques Lacaux in dienst getreden als General Manager van Fancom EURL, een dochteronderneming van Fancom BV in het Franse Vitré. Jean-Jacques is goed bekend met de Franse agrarische sector en heeft veel kennis van techniek en geautomatiseerde stalprocessen. Deze kennis komt voort uit 28 jaar ervaring in diverse leidinggevende, technische en commerciële functies in internationale bedrijven die actief zijn in de onze sector. 

Jean-Jacques Lacaux - Algemeen directeur Fancom Eurl

Deze kennis en ervaring sluit mooi aan bij de Fancom visie die volledig in het teken staat van het realiseren van superieure stalomstandigheden voor varkens- en pluimveehouders. Zodanig dat veehouders er een gezonde bedrijfsvoering op na houden. En al even gezonde dieren.

Jean-Jacques kijkt er dan ook erg naar uit om te gaan samenwerken met het team in Vitré en met de collega’s op het hoofdkantoor in Panningen. Hij zegt hier het volgende over: "Ik ben verheugd om als General Manager aan de slag te gaan bij Fancom in Vitré. Fancom is bekend om haar vooruitstrevende en slimme manier om stallen te automatiseren. Ik ben zeer gemotiveerd om met het team deze ontwikkeling voort te zetten. Ik zal al mijn ervaring en kennis die ik tijdens mijn carrière heb opgedaan ten dienste stellen van Fancom. Ik kijk ernaar uit om samen met jullie Fancom te blijven ontwikkelen en promoten."

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.