Grote FAN-145 aan/uit ventilator

Grote FAN-145 aan/uit ventilator

Vanaf nu is de Fancom ventilator F145 beschikbaar. Met een diameter van 145 centimeter de grootste direct aangedreven aan/uit kegelvormige ventilator uit het Fancom portfolio waar tot nu toe 92 centimeter de grootste diameter was. Met een maximaal luchtvolume van 66820 m³/uur is de F145 ook meteen de ventilator met de grootste capaciteit.

Bekijk onze nieuwe FAN 145

Enkele maanden geleden introduceerde Fancom reeds de intelligent regelbare I-Fan 145Xtra. Nu de even grote on/off variant beschikbaar is, is het mogelijk om met een combinatie van beide producten de perfecte tunnelventilatie te creëren met een geleidelijke toename van de ventilatie-capaciteit. Hierdoor is het mogelijk om gedurende elke levensfase van de dieren in de varkens- en pluimveehouderij de ideale klimaatomstandigheden te verwezenlijken.

De FAN 145 is beschikbaar in 2 versies; een 50 Hz en een 60 Hz variant.

F145 aan/uit ventilator

Door de directe aandrijving is de FAN 145 duurzamer en heeft hij minder onderhoud nodig. De ventilator combineert een hoge luchtopbrengst met een bescheiden energieverbruik per m³ (25,1 m³/uur per watt). De aerodynamische vormgeving zorgt voor een betere luchtgeleiding. Daarmee levert de FAN 145 ook bij hogere tegendrukken een prima prestatie. Hierdoor mag de FAN 145 zich rekenen tot één van de meest efficiënte direct aangedreven hoge capaciteit tunnelventilatoren.

Dowload hier de brochure

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.