Geen beursdeelnames voor Fancom in 2020

Geen beursdeelnames voor Fancom in 2020

Gezien de onzekere ontwikkelingen rond de COVID-19-pandemie heeft Fancom besloten dat wij in 2020 niet meer deel zullen nemen aan vakbeurzen. Wij nemen alle nodige maatregelen om verspreiding van het Coronavirus te voorkomen en het organiseren en bijwonen van grote evenementen verhoogt het risico op besmetting. Ook verwachten wij dat onze klanten en partners wereldwijd geen drukbezochte evenementen zullen bezoeken. Bovendien gelden er nog tal van reisbeperkingen en wij rekenen er niet op dat wij op korte termijn weer internationaal kunnen reizen.


Gezondheid en veiligheid nummer 1

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staat voorop! Dat betekent onder andere dat wij niet meer reizen, dat wij geen bezoek ontvangen en dat onze mensen nog steeds zoveel mogelijk thuis werken. Wij gebruiken digitale communicatiemiddelen om met onze distributeurs en klanten in contact te blijven. We zien dat de technische ondersteuning van onze gebruikers gewoon doorgaat en ook blijven we onze distributeurs adviseren bij nieuwe projecten. Onze afdelingen productie en logistiek zijn steeds in bedrijf gebleven zodat onze leveringen onverminderd door kunnen gaan.

Het is een bijzondere tijd waarop we onze manier van communiceren aan moeten passen. Wij hopen dat de situatie zich snel zal herstellen en dat wij u in 2021 weer tijdens een van de grote vakbeurzen persoonlijk kunnen ontmoeten.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.