Fancom presenteert totale stalautomatisering op Agriflanders

Fancom presenteert totale stalautomatisering op Agriflanders

Tijdens Agriflanders van 12 t/m 15 januari in het Belgische Gent presenteert Fancom een nieuw concept voor totale stalautomatisering waarbij veehouders zoveel mogelijk informatie vergaren over de ontwikkeling van de dieren in termen van groei, gezondheid, gedrag en welzijn en alleen ingrijpen als de ontwikkeling anders loopt dan verwacht. 

Bovendien introduceert Fancom een aantal nieuwe producten die bijdragen aan dit nieuwe concept waaronder de AURA serie regelcomputers, het Intellitek zeugenvoerstation en Fantura, een uniek luchtinlaatsysteem.

Aura efficiënte regelcomputers

De AURA is een serie eenvoudige regelaars op afdelingsniveau met touch screen bediening . Belangrijkste kenmerken zijn de overzichtelijke schermen, eenvoudige navigatie en directe koppeling met Farm management software. Wij presenteren de AURA37 pluimveecomputer, AURA 14 klimaatcomputer en AURA 70 voercomputer.

Intellitek zeugenvoerstation voor groepshuisvesting

De IntelliTek is een praktisch voerstation voor de individuele voedering van uw dragende zeugen.  Intellitek stimuleert het natuurlijk gedrag van de zeug en biedt uitstekende mogelijkheden voor praktisch zeugenmanagement met als resultaat een topconditie van uw zeugen.

Fantura luchtinlaatsysteem; geen tocht meer op uw dieren

Fantura is een uniek luchtinlaatsysteem. Een speciale jetstream bundelt de binnenkomende lucht en garandeert een optimale luchtstroom onder alle omstandigheden. Er is geen sprake van koude luchtval en het strooisel wordt niet vochtig. Het resultaat is minder stookkosten, gezondere dieren en een beter welzijn.

Bezoek ons op standnummer 7311 in hal 7

Lees meer over stalautomatisering.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.