Fancom presenteert innovatieve verlichtingsoplossingen

Fancom presenteert innovatieve verlichtingsoplossingen

Met trots presenteren wij onze nieuwste oplossingen voor innovatieve stalverlichting. Verlichting die voldoet aan de behoeften van uw dieren, die prestaties verbetert en de kosten vermindert. Onze nieuwe productlijn voor stalverlichting omvat verschillende oplossingen voor pluimvee, varkens en champignons. Onze nieuwe productlijn voor stalverlichting past perfect in ons streven naar totale stalautomatisering waarbij we met slimme staltechnologieën vanuit één centrale plek alle stalprocessen aansturen. Ventilatie en verwarming, voer- en waterdistributie, verlichting, dierweging en eiertelling worden perfect geregeld en gemonitord.

Fancom presenteert innovatieve verlichtingsoplossingen

HATO en Fancom bundelen krachten

Voor onze stalverlichting werken we samen met HATO, bekend leverancier van hoogwaardige verlichtingsoplossingen. Vanaf vandaag brengen wij een de bekende HATO stalverlichting onder Fancom label op de markt. In het partnerschap met HATO bundelen twee sterke merken met een rijke historie hun krachten. En daar kunnen pluimvee-, varkenshouders en champignontelers wereldwijd de vruchten van plukken. De combinatie van hoogwaardige lampen samen met een intelligente automatische sturing van het licht in elke stal biedt vele voordelen. Hier is een voorproefje van wat u kunt verwachten.

Hoge prestaties

Onze stalverlichting beschikt over verschillende lichtkleurcombinaties waaronder zelfs UV-A licht en door aanpassing van de kleur en intensiteit van de verlichting kunt u helemaal aan de behoeften van het dier voldoen. Dit zorgt voor een verbeterde voederconversie, snellere groei en, niet te vergeten een beter welzijn van de dieren.

Energie-efficiëntie

We begrijpen het belang van het verminderen van energieverbruik in de wereld van vandaag. Onze nieuwe stalverlichting is gebouwd met energiezuinige LED-technologie, zodat u de optimale verlichtingsinstelling kunt gebruiken zonder u zorgen te maken over hoge energierekeningen. 

Verlichting in legkippenstal

Veelzijdigheid

Onze productlijn biedt een breed scala aan opties om aan elke ruimte te voldoen. Van pluimveestallen tot legstallen, varkenshokken tot groepshuisvesting en champignoncellen. Eenvoudig te installeren met voorbedrading en volledig geïntegreerd met de Fancom klimaatcomputers. Voor elk project maken wij een lichtplan, volledig aangepast aan het ontwerp van uw boerderij.

Bekijk hier onze nieuwe brochure over onze verlichtingsoplossingen

We kijken ernaar uit om uw boerderij te verlichten met onze nieuwe productlijn voor stalverlichting en de meest comfortabele omstandigheden voor uw dieren te creëren.

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.