Fancom op VIV MEA met nieuwe Fantura tunnelinlaat

Fancom op VIV MEA met nieuwe Fantura tunnelinlaat

Van 23 tot 25 november a.s. staat Fancom op VIV MEA, in Abu Dhabi, U.A.E. Voor het eerst sinds lange tijd kunnen wij onze klanten weer ontmoeten op een grote internationale beurs. En daar kijken we erg naar uit. Op onze stand laten wij onze laatste ontwikkelingen zien op het gebied van totale stalautomatisering, speciaal gericht op de klimaatomstandigheden in het Midden-Oosten.

Fantura tunnel inlet open

Perfecte klimaatcondities vanaf dag 1 

Pluimveehouders in het Midden-Oosten staan voor een grote uitdaging. Extreme buitencondities in combinatie met relatief korte mestrondes maken dat iedere dag in het productieproces telt. Daarom bieden wij oplossingen die vanaf dag 1 zorgen voor perfecte omgevingscondities voor de dieren. Onze nieuwste Fantura tunnelinlaat speelt daarin een belangrijke rol. 

Betere dierprestaties 

Dankzij de speciale vorm van de tunnelinlaat kunt u deze, samen met de koelpad ook gebruiken bij minimum ventilatie. Dat is uniek en zorgt voor een goede start van uw dieren zodat de dieren gezond opgroeien en een goede immuniteit ontwikkelen. De speciale manier van openen zorgt voor een geleidelijke toename en nauwkeurige sturing van de luchtstroom in de stal. Het gepatenteerde Fantura design voorkomt koude luchtval op de dieren. Onze slimme Lumina klimaatcomputer zorgt automatisch dat de tunnelinlaat tijdens de hele ronde op de juiste stand staat. Uw dieren profiteren van comfortabele klimaatcondities in de hele stal en de resultaten zijn glashelder: minder uitval, minder ziekte en betere groei van uw dieren! 

Helder advies 

Onze Midden-Oosten experts Luc Rooijakkers en Ed Gubbels zijn op onze stand aanwezig en tonen u graag de unieke eigenschappen van onze nieuwe Fantura tunnelinlaat. Ook laten zij u zien hoe wij met onze oplossingen voor totale stalautomatisering uw bedrijfsvoering naar een hoger plan tillen. U kunt ons vinden op stand nummer 07.D012.

Fancom op VIV MEA met nieuwe fantura tunnelinlaat

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.