Fancom op CAHE China

Fancom op CAHE China

Van 18 tot 20 mei neemt Fancom deel aan de beurs CAHE in Qingdoa, China. De focus voor onze deelname dit jaar ligt op het introduceren van onze smart feeding systemen voor de zeugenhouderij en onze informatiemanagementoplossingen. 

INTELLITEK

Fancom’s INTELLITEK is het voerstation voor dragende zeugen in groepshuisvesting. Intellitek stimuleert het natuurlijk gedrag van de zeug en biedt uitstekende mogelijkheden voor praktisch zeugenmanagement. Door het individueel voeren van de zeug naar behoefte blijft de zeug in topconditie.

FAROTEK

FAROTEK voert de zeug in de kraamstal meerdere keren per dag volgens een individuele curve. Door het aanraken van een sensorbal bepaalt de zeug zelf wanneer ze haar portie eet. Het resultaat is een hogere voeropname en tegelijkertijd minder conditieverlies

RONDOMAT

Rondomat is een sensorgestuurde biggenvoer automaat die de biggen helpt bij een soepele overgang naar speenvoer. Gespeende biggen krijgen onmiddellijk toegang tot schoon, vers voer zonder te leren hoe ze de voerbak moeten bedienen. Dat voorkomt een speendip en het resultaat is een opfok van optimaal gezonde biggen die goed groeien.

FARMMANAGER

Met de FarmManager software staat de gebruiker 24 uur per dag in verbinding met zijn stallen. Alle informatie uit de stallen wordt overzichtelijk gepresenteerd. Het resultaat is een perfect overzicht van zijn bedrijf met inzicht in de productiekosten en de technische resultaten. Dit past perfect in een Big Data aanpak

De innovatieve oplossingen van Fancom sluiten mooi aan bij de groeiende vraag van de Chinese varkens- en pluimveehouderij om de kwaliteit van productieprocessen te verbeteren voor een betere positie op de wereld voedselmarkt. De Fancom systemen regelen niet alleen het klimaat, de voergift en de groei, maar geven ook inzicht in het diergedrag en dierenwelzijn. Ons standnummer op CAHE is WC02. 

Neem contact met ons op

Op zoek naar superieure stalomstandigheden?

Neem contact met ons op, samen bouwen we aan jouw toekomstbestendige stal.