Fancom introduceert Infinia Remote App op Champignondagen

Op de Champignondagen, die van 22 t/m 24 mei plaatsvinden in de Brabanthallen in Den Bosch, introduceert Fancom een handige app om de Fancom champignoncomputers op afstand te bedienen.


Altijd en overal in contact met de kwekerij

Met de nieuwe Infinia Remote App van Fancom staat de champignonkweker 24 uur per dag in verbinding met zijn kwekerij, ook als hij onderweg is. Via een smartphone toont de app op een overzichtelijke wijze de belangrijkste en meest actuele gegevens van zijn bedrijf.

Bediening op afstand

Als er via de app onregelmatigheden te zien zijn in de cellen of tunnels, kunnen deze vanuit elke plek ter wereld worden aangepast zodat de situatie meteen wordt verbeterd. Dit biedt een enorme verbetering van het dagelijks managen van een champignonbedrijf. Zo spaart de Remote App tijd, voorkomt fouten en verbetert de winstgevendheid.

Ook geschikt voor bestaande computers

Voor elke fase van het productieproces, van de fermentatie tot en met de oogst heeft Fancom een passende klimaatcomputer. De app komt beschikbaar voor alle klimaatcomputers én de watergeefcomputer, mits ze gebruik maken van de nieuwste Lumina softwareversie. Bestaande champignoncomputers in het veld kunnen heel eenvoudig een update krijgen zodat iedere champignonkweker kan profiteren van het nieuwe bedieningsgemak.